16 februarie: Cum ne afecteaza ultima luna plina a iernii

1
De Cristina Tudor
15 feb. 2022

Ultima Luna Plina a acestei ierni vindeca tot ce vrem sa vindecam de atat de mult timp.

Avem sansa sa privim dintr-un loc neutru relatiile actuale si pe cele din trecut astfel incat sa facem ordine in ele. Sa ne dam seama care sunt oamenii care conteaza cu adevarat si care sunt in viata noastra doar atunci cand au nevoie de noi.

Luna plina de pe 16 februarie este o luna pe care cu totii ne-o vom aminti mult timp de acum inainte. Aceasta se aliniaza cu zodia Leului, devenind astfel una dintre cele mai puternice, mai dinamice si mai interesante Luni pline din acest an.

16 Februarie: Luna Plina in Leu, ultima Luna plina a iernii

Miercuri la ora 18:57 ne vom bucura de un adevarat spectacol: O luna plina puternica, ultima Luna plina a acestei ierni, ce se va ridica in semnul Leului. In aceasta perioada Universul ne ofera sanse numeroase la dragoste, pasiuni fulgeratoare si surprize neasteptate daca deja ne aflam intr-o relatie.

Semnul Leului este legat profund la iubirea adevarata, stapanind cea de-a 5-a casa, a romantismului si a creativitatii. Leii sunt firi extrem de pasionale si romantice – genul care cauta iubirea de basm, magica si care isi doresc un final fericit in viata.

Ce este atat de special la Luna Plina in zodia Leu?

Stiati ca in antichitate Luna Leului era considerata un adevarat miracol primit de la Univers? Multi spun ca oricine… dar absolut oricine… isi poate gasi adevarata dragoste sub lumina Lunii Pline din Leu.

O modalitate prin care amerindienii credeau ca iti poti gasi adevarata iubire sub aceasta Luna ar fi urmatoarea: iti impletesti parul inainte de a merge la culcare si te concentrezi doar pe dragostea adevarata in timp ce te lasi purtata pe taramul viselor. Este important sa nu vorbesti cu nimeni inainte de a merge la culcare.

Legenda spune ca daca urmezi acesti pasi vei avea un vis cu barbatul care iti este menit sa fie sufletul tau pereche.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.