2 septembrie 2020: Luna Plina in Pesti. Reparam trecutul si renastem din propria durere

1
De Cristina Tudor
30 aug. 2020

Luna Plina in Pesti ne aduce curajul de care toti avem nevoie pentru schimbarile pe care vrem sa le facem.

Nici nu incepem bine luna septembrie si deja avem un eveniment major de care ar fi bine sa profitam pentru ca ne poate aduce ceea ce lipseste din viata noastra.

In noaptea dintre 1 si 2 septembrie va straluci pe cer o Luna Plina in Pesti. Vom fi influentati de Pestii blanzi si emotivi. De asemenea, Universul va fi de partea noastra in ceea ce priveste modul in care ne folosim timpul.

Uranus se va alinia perfect cu prima Luna Plina din septembrie

Uranus reprezinta schimbarea si transformarea; astfel, vom fi obligati sa ne trezim si sa reflectam asupra vietii noastre pentru a obtine o perspectiva noua asupra lucrurilor care se intampla in jurul nostru. Astrele ne vor incuraja sa privim lucrurile dintr-o lumina noua, sa ne lasam condusi de intuitie si sa luam deciziile pe care noi le consideram potrivite pentru viitor.

Uranus este in aliniere armonioasa cu Luna Plina, eveniment care aduce treziri puternice in sufletele noastre. S-ar putea sa simtim deja o energie incredibila curgand prin noi – putem profita de ea pentru ca ne va incuraja sa vedem posibilitatile din fata noastra si toate momentele unice care vin catre noi. Avem ocazia sa vedem totul dintr-o perspectiva noua, complet diferita.

Schimbarile apar si pe plan sentimental
Viata sentimentala va fi afectata de Saturn si de Venus – cum aceste doua planete influenteaza viata noastra amoroasa, vm vedea schimbari majore in relatiile romantice.

Cel mai important lucru in aceasta perioada este sa invatam sa avem rabdare. Daca simtim ca trecem printr-un moment mai dificil cu partenerul de cuplu, nu trebuie sa ne grabim in concluzii sau sa luam decizii bruste.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.