23 noiembrie: Luna Plina in Gemeni. Deschide-ti inima si vei vedea miracolele din jurul tau

1
De Cristina Tudor
23 nov. 2018

Pe 23 noiembrie avem Luna Plina in Gemeni, ceea ce inseamna ca este posibil sa ne simtim putin tensionati sau nelinistiti in ceea ce priveste viitorul. De asemenea este posibil sa simtim schimbari importante, care ne vor ajuta sa intelegem mai bine ce putem face pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Luna Noiembrie ne-a adus destul de multe schimbari astrologice benefice care reusesc sa ne pregateasca pentru un inceput de 2019 energic si frumos.

Chiar daca suntem usor agitati, aceasta este o perioada foarte frumoasa pentru noi deoarece avem posibilitatea de a ne deschide inima si a face modificarile potrivite astfel incat sa avansam destul de mult in drumul nostru catre implinirea visurilor.

Luna Plina in Gemeni: Comunicarea cu cei din jurul nostru este mai sincera ca niciodata

Astrele ne spun ca este momentul sa ne deschidem inima si sa impartasim ceea ce simtim cu oamenii din jurul nostru. Ne vom simti mai bine, vom fi mai linistiti, vom scapa de poveri si secrete care ne-au macinat sufletul. In plus, relatia cu cei din jurul nostru se poate imbunatati considerabil.

Este timpul sa avem discutii autentice cu familia pe subiecte pe care pana acum le-am tot amanat sau chiar evitat. Este important ca aceste conversatii sa fie facute cu multa rabdare si, bineinteles, cu compasiune. Persoanele cu care vorbim trebuie sa se simta in siguranta si incurajate sa impartaseasca in mod deschis ceea ce simt si vor.

Pentru a evita durerea si neintelegerile cu ceilalti, trebuie sa ne eliberam de orice sentiment negativ pe care il avem. Sa nu uitam ca oamenii din fata noastra sunt suflete sensibile, la care tinem enorm si pe care vrem sa le vedem fericite. Astrele ne sfatuiesc sa acordam o mare atentie modului in care ne exprimam, anumite cuvinte pot rani mai mult decat intentionam. In plus, odata spuse vor avea un efect asupra celor din fata noastra.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com