3-7 iulie: se deschide Portalul lui Sirius. Universul ne ofera sansa unui nou inceput

1
De Cristina Tudor
1 iul. 2022

Acum este momentul sa ne eliberam de tot ce ne mai leaga de trecut si sa o luam de la capat – mai optimisti, mai increzatori, mai energici si mai dornici sa fim cu adevarat fericiti.

In perioada 3-7 iulie se activeaza o poarta sacra de energie incredibila intre Pamant si steaua Sirius, aducand vibratii puternice si mult progres spiritual. Universul ne ofera un nou inceput; avem ocazia sa ne conectam la taramurile superioare si sa intelegem lucruri care pana acum le priveam in ceata. Sirius transmite vibratii inalte si progrese spirituale, permitandu-ne sa ne deschidem catre dimensiuni mai inalte, sa invatam sa onoram ciclurile vietii si sa acceptam cresterea sufletului.

Perioada 3-7 iulie este una incredibila pentru toate zodiile. Divinitatea ne ofera sansa unui nou inceput. Acum este momentul sa ne eliberam de tot ce ne mai leaga de trecut si sa o luam de la capat – mai optimisti, mai increzatori, mai energici si mai dornici sa fim cu adevarat fericiti.

Iata care este mantra fiecarei zodii pentru urmatoarea perioada:

Horoscop Berbec

Nu ma dau batuta. Lupt pentru ceea ce imi doresc, lupt impotriva morilor de vant, lupt impotriva obstacolelor. Lupt pentru visurile mele.

Horoscop Taur

Am ajuns atat de departe si pot continua. Stiu ca mai este putin. Merit sa primesc iubire, compasiune si empatie.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com