3 zodii care vor avea noroc in dragoste la sfarsitul lunii noiembrie: Sagetatorul lasa armele jos

1
De Cristina Tudor
27 nov. 2021

Luna i se opune lui Jupiter incepand cu 27 noiembrie, iar aceste 3 zodii vor avea parte de noroc in dragoste!

Cand spunem ca norocul cuiva in dragoste se poate imbunatati in timpul unui anumit tranzit, inseamna ca aspectele corpurilor ceresti implicate lucreaza asupra psihicului nostru, aici jos, pe pamant, iar „norocul” poate depinde de felul in care noi alegem sa profitam de anumite oportunitati. Astrologia nu prezice ceea ce se va intampla, ci ceea ce se poate intampla daca reactionam intr-un anumit mod.

Asadar, aceste 3 zodii norocoase au oportunitati mari in iubire incepand cu 27 noiembrie, dar depinde de ele sa le fructifice.

Rac

Astepti de mult acest moment – ​​momentul acela cand in sfarsit simti ca „totul este in regula” si ca, in dragoste, s-ar putea sa nu ai de ce sa-ti faci griji.

Norocul tau in iubire va veni sub forma recunostintei cu privire la ceea ce ai deja. Uneori, lasi dragostea deoparte si uiti ca este acolo, ceea ce te face sa simti ca nu depui eforturi pentru ca relatia sa functioneze. Asta inseamna ca, in mare parte, depinde de tine sa ai noroc in acest departament. Iti va deveni foarte clar, in timpul opozitiei dintre Luna si Jupiter, ca ai tot ce iti trebuie, chiar acum. Nu mai trebuie decat sa constientizezi si tu asta si sa te bucuri, sa fii acolo pentru partener.

Fecioara

Norocul tau in dragoste consta in disponibilitatea de a recunoaste ce este bun in viata ta, fara sa te mai plangi de cel mai mic inconvenient. Uneori esti capricioasa si le faci zile amare celor care te iubesc – dar adevarul este, draga Fecioara, ca esti iubita si ca ai motive sa te bucuri. In timpul opozitiei dintre Luna si Jupiter vei fi capabila sa vezi cu claritate acele persoane care tin la tine si care ar face orice ca sa fii fericita. Acesta este primul pas catre gasirea marii iubiri, daca inca nu face parte din viata ta.

Ce te enerveaza cel mai mult la alti oameni, in functie de zodie: Balanta nu suporta rautatea

Sagetator

Uneori simti ca oamenii sunt gelosi pe tine; nu stii cum faci, dar parca apesi intotdeauna butoanele gresite si atragi invidie. Pentru a te proteja de asta, ai ridicat un zid in jurul tau; independenta ta e impenetrabila si uneori te impiedica sa te bucuri de iubirea pe care o meriti.

Incepand cu data de 27 noiembrie, esti mai dispusa sa-ti arati vulnerabilitatea si, deci, nevoie de a iubi si de a fi iubita. Esti mai fermacatoare ca niciodata, iar persoana potrivita nu te va trece cu vederea.

Foto: depositphotos.com