3 zodii pentru care decembrie va fi o luna grea

1
De Cristina Tudor
8 dec. 2021

Decembrie este o luna complexa. Avem tendinta de a ne pierde in ganduri si de a ne lasa cuprinsi de sentimente negative, iar pentru unele zodii, acest lucru ar putea duce la depresia de iarna.

Sfarsitul de an inseamna sa ne gandim la toate lunile care au trecut, dar pentru unele zodii, anul a avut cateva surprize neplacute care ies acum la suprafata.

Daca speranta ne-a facut sa ne simtim puternici la inceputul anului, pentru unii s-au intamplat prea multe lucruri negative pe parcursul acestor luni pentru ca acesta sa fie un moment de sarbatoare.

De indata ce incepe luna decembrie, realitatea loveste putin prea dur unele semne zodiacale. Asta inseamna ca, daca au ceva probleme, le vor resimti mult mai intens

Luna decembrie vine cu emotii puternice, fragile si foarte putina forta mentala pentru a combate aceasta stare de sensibilitate.

Luna aceasta va aduce laolalta multi oameni, toti nefericiti, toti incercand din greu sa combata aceasta nefericire si esuand din cauza greutatii coplesitoare a tot ceea ce li s-a intamplat anul acesta.

3 zodii pentru care luna decembrie va fi o luna grea. Ce li se va intampla?

Leu

S-ar putea sa nu te simti deloc multumit/a in aceasta luna. Vei dori schimbare si o vei obtine, dar nu va fi ceea ce vrei. S-ar putea sa faci ceva radical si totusi eforturile tale sa nu iti ofere ceea ce iti doresti.

Relatia ta amoroasa va fi zdruncinata in aceasta perioada si ar fi o idee buna sa faci o lista cu ceea ce ai in minte, astfel incat sa-ti poti aborda partenerul/a in asa fel incat sa faca parte din schimbare fara a-l ataca.

Creeaza un spatiu sigur de comunicare si incearca din rasputeri sa va rezolvati problemele inainte ca aceastea sa escaladeze. Din cauza lui Chiron retrograd, ranile vechi vor reaparea, dar dupa 19 decembrie vei fi hotarat/a sa renunti la ceea ce iti provoaca suferinta mentala si sufleteasca.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com