4 zodii care dramatizeaza in relatii

zodii care dramatizeaza
1
De Cristina Tudor
26 sept. 2018

Cand vine vorba de relatii, uneori e greu sa-ti pastrezi calmul. De exemplu, o cearta pe un subiect precum unde luati cina in oras poate parea minora atunci cand o privesti din exterior. Cu toate acestea, pentru unii oameni nu e chiar asa, pentru ca tind sa faca o drama din orice, lucru care se poate datora zodiei in care s-au nascut.

E important de mentionat ca doar pentru ca tu sau partenerul tau aveti una din zodiile pe care urmeaza sa le mentionam mai jos nu inseamna ca nu sunteti capabi sa aveti o relatie durabila si sanatoasa, fara prea mult stres sau certuri. Si mai trebuie sa tii minte ca un pic de drama e normala in orice relatie – certuri vor aparea, uneori din motive insignifiante, iar acest lucru e cat se poate de obisnuit si comun.

Cand parcurgi aceasta lista, e important sa o vezi ca pe o unealta de a-ti ajuta partenerul – daca se regaseste in ea – sa constientizeze anumite comportamente si moduri de actiune.

Iata care sunt cele 4 zodii care tin sa fie excesiv de dramatice in relatii si cum isi pot controla sau elimina aceasta tendinta, conform astrologilor citati de Bustle.

Rac

Racii sunt guvernati de luna, ceea ce inseamna ca sunt foarte emotivi. “Acest lucru se traduce si in modul cum se comporta in relatii – sentimentele lor ating uneori extremele pentru ca sunt foarte volatili emotional”, explica Lisa Stardust, astrolog. Daca vrei sa-ti controlezi instinctul de a face o drama din orice, cel mai important este sa-ti constientizezi emotiile, in loc sa le tii ascunse pana ce explodeaza si ajungi sa-ti versi nervii pe cel de langa tine.

Leu

Se stie ca leii sunt foarte vocali si acelasi lucru este valabil si pentru emotiile lor. “Leii se bucura sa fie mereu pe scena si parte din aceasta atitudine implica sa spuna intotdeauna sus si tare ce-si doresc”, spune Cindy Mckean, astrolog. Emotiile tale sunt cat se poate de diverse, de la perorari poetice despre sensul vietii sau al iubirii, la declaratii de dragoste care mai de care mai zgomotoase. Pentru a evita dramele, concentreaza-te pe a petrece mai mult timp tu cu tine, reflectand la ceea ce simti. Asa nu-i mai consumi partenerului atata energie.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali, dramatici si intensi – si inca n-am spus totul. Cu cat sunt mai dramatici, cu atat isi iubesc mai mult partenerul. “Scorpionii simt nevoia de a controla totul la mediul in care traiesc, inclusiv relatiile”, spune Linda Furiate, astrolog. Daca vrei sa abordezi viata de cuplu cu mai mult calm, iti recomandam sa renunti la nevoia si dorinta de control.

Sagetator

Sagetatorii fac doar ce vor si-si pierd interesul foarte repede. Cu alte cuvinte, in secunda asta totul poate fi perfect, dar asta nu inseamna ca nu se poate schimba complet situatia in secunda urmatoare, lucru care-l poate face pe sagetator sa reactioneze dramatic. Incearca sa stai locului si sa-ti asiguri partnerul ca nu vei fugi cu prima ocazie, pentru ca multe din situatiile in care dramatizezi se nasc, de fapt, din presiunea pusa de partener, acesta fiind nesigur pe intentiile tale.

Foto: Shutterstock.com