4 zodii care se vor desparti vara asta – tot raul spre bine!

1
De Maria Constantin
30 iun. 2022

Ca orice lucru de pe lumea asta, dragostea nu-i menita sa dureze in toate cazurile o vesnicie. Vara asta poate aduce schimbari majore pe plan sentimental pentru unele zodii.

Schimbarile vor avea efect mai ales dupa 22 iulie, cand intram in zodia Leului. Uranus, planeta rezolutiei, isi va uni fortele cu Nodul de Nord al destinului, pe 31 iulie, grabind inevitabilul, scrie Style Caster.

4 zodii care s-au nascut pentru a fi „personajul principal” in orice poveste

Daca esti o zodie care se bazeaza pe reguli si ordine, aceasta miscare astrologica poate produce schimbari drastice in viata ta si, implicit, pe plan sentimental. In plus, din 22 august, cand intram in zodia Fecioarei, presiunea asupra relatiilor sentimentale ale acestor zodii va creste. Intrucat Venus, planeta iubirii, intra in opozitie cu Saturn, planeta karmei, pe 28 august, sfarsitul verii va tulbura multe relatii de iubire.

Daca te numeri printre zodiile de mai jos, nu uita ca de multe ori sfarsitul e prilejul unui nou inceput – toamna va aduce o alta conjunctura si vei avea sanse mari sa gasesti pe cineva pentru o relatie solida!

Taur

Nodul nordic al destinului traverseaza in prezent zodia Taurului, inspirandu-te sa-ti urmezi visurile si sa devii persoana care intotdeauna ai vrut sa fii. Insa Nodul de Sud al Karmei este in a saptea casa a parteneriatelor, accentuand imperfectiunile din viata ta sentimentala. Pe 31 iulie, cand Uranus isi uneste fortele cu Nodul de Nord, iti poate clatina temelia relatiei tale, obligandu-te sa alegi ce e mai bine pentru tine.

Top 3 zodii care iti vor frange inima. Fereste-te de acesti oameni si nu ii primi in viata ta

Leu

Esti regele verii, asa ca n-o sa-ti prinda bine sa afli ca ai putea trece tocmai acum printr-o despartire. Dar nu-ti face griji, nu va fi sfarsitul lumii! In timpul zodiei tale, soarele intra in opozitie cu disciplinatul Saturn, obligandu-te sa infrunti realitatea si sa stabilesti ce ai nevoie cu adevarat. Iar pe 28 august Venus in Leu intra in opozitie cu Saturn aflat in Varsator si vei afla ca nevoile tale nu sunt implinite. Daca partenerul nu-si da interesul sa ofere un viitor relatiei voastre, vei intelege ca nu are rost sa mai continuati asa.

4 zodii al caror destin este sa se indragosteasca vara aceasta

Scorpion

In timp ce Nodul de Nord al destinului trece in aceasta vara prin a saptea casa a parteneriatelor, te impaci cu obiceiurile negative care te-au impiedicat sa te bucuri de viata. Iar daca asta inseamna ca trebuie sa te desparti de cineva, gandeste la o scara larga, chiar daca nu-ti place schimbarea si o despartire doare acum – sa tragi brusc un plasture e mai putin dureros decat sa-l desfaci incetul cu incetul.

Varsator

Universul te-a trecut prin toate chinurile pentru ca Saturn, planeta karmei si a juramantului, inca se afla in Varsator. Dupa 22 iulie, cand ne von afla in zodia Leu, vei avea o revelatie pentru ca Soarele va trece in saptea casa a parteneriatelor, intrand in conflict cu Saturn. Iti vei da seama ca o relatie nefericita nu merita toata bataia de cap si vei decide sa-i pui capat ca sa-ti gasesti linistea.

Foto: Pexels.com