4 zodii care se tem sa-si ia angajamente fata de partener

1
De Cristina Tudor
25 oct. 2018

Sa te sperii atunci cand lucrurile devin serioase in relatia ta poate sa se intample din diverse motive, insa pentru unii dintre noi acest lucru este o regula.

Nu toti isi doresc sa fie intr-o relatie si nu fac din asta o prioritate. Astrologul Cindy Mckean le-a spus celor de la Bustle ca, in timp ce pentru unele semne zodiacale acesta este un tel, pentru altele poate sa fie o corvoada: „Pentru unii oameni, sa fie singuri este cel mai important lucru, pentru ca asta le ofera libertatea de care au nevoie in viata de zi cu zi”.

Iata cele 4 zodii carora le este teama sa intre intr-o relatie, conform astrologilor:

1. Taur (20 aprilie – 20 mai)

Daca ai auzit ca Taurii sunt cei mai loiali, atunci poate ti se va parea ciudat sa fie pe aceasta lista. Insa este important sa intelegi ca lor le este ingrozitor de teama sa lase lucrurile sa devina serioase pana nu sunt absolut convinsi ca au facut alegerea potrivita. „Taurii asteapta pe cineva care sa le impartaseasca valorile si le e frica sa se aseze la casa lor pana nu sunt siguri ca au gasit persoana ideala”.

2. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenilor le place sa pastreze lucrurile la fel de interesante, insa sunt destul de sensibili. Lor le e teama sa isi arate partea vulnerabila pentru ca s-ar putea sa fie raniti. Chiar daca dualitatea este cuvantul cheie pentru aceasta zodie, au o singura inima si le e teama sa o puna pe tava pentru oricine.

3. Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Pentru o Fecioara, faptul ca a intrat intr-o relatie serioasa poate sa le distruga intregul plan pe care il aveau. In timp ce unora le place imprevizibilitatea dragostei, Fecioarele fug de ea. Mckean spune ca „Fecioarelor le place sa fie ordine in viata lor. Nu vor ca nimic sa le abata de la programul pe care il au zilnic sau de la obiceiurile lor. Ele ar renunta mai degraba la o relatie decat la asta”.

4. Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorilor le place ca viata sa fie palpitanta, si le e teama ca daca intra intr-o relatie serioasa s-ar putea sa compromita acest lucru. Mckean spune ca „independenta este o prioritate pentru Sagetatori, care iubesc libertatea si spiritul aventurier, deci atata vreme cat le oferi aceste lucruri, s-ar putea sa ii poti tine aproape”.

Foto: Shutterstock.com