5 zodii care nu mai au incredere in barbati din cauza relatiilor din trecut

1
De Cristina Tudor
10 feb. 2022

Te-ai ars de prea multe ori? Iti este greu sa mai ai incredere in barbati din cauza traumelor pe care le-ai trait in relatiile anterioare? Daca da, e posibil sa fii una dintre zodiile cu probleme de incredere de mai jos!

Frica de a avea incredere in cineva depaseste cu mult astrologia. Deoarece pistanthrophobia este teama de a avea incredere in oameni din cauza lucrurilor care s-au intamplat in relatiile din trecut, aceasta conditie face extrem de dificila apropierea de o noua persoana.

Unele semne zodiacale tind sa fie mai susceptibile la pistanthrophobie decat altele. Ele sunt reprezentate de oamenii care simt totul la un nivel mai profund decat altii. Cand inima lor este franta, ele nu revin prea repede pe scena intalnirilor, au nevoie de mult timp pentru a se vindeca.

Ceea ce poate face ca suferinta in urma despartiri sa dureze si mai mult este atunci cand nu o lasi sa treaca si procesezi continuu evenimentele si sfarsitul relatiei tale. Te intrebi ce ai fi putut face altfel, daca au existat semne de avertizare pe care nu le-ai observat si daca exista modalitati prin care poti sa-l faci pe fostul tau sa te iubeasca din nou.

Una este sa treci prin o multime de suferinta o data, dar sa repeti cu buna stiinta este o prostie. Asadar, te pazesti si, in mod subconstient, promiti sa fii mai atenta inainte de a avea incredere in cineva. Daca decizi sa ai incredere in cineva, nu se intampla intr-o clipa si nici nu se intampla cu usurinta.

5 zodii care nu mai au incredere in barbati din cauza relatiilor din trecut:

Scorpion

Unul dintre modurile prin care zodia Scorpionul arata ca are probleme de incredere este ca rareori crede ceva ce le spune un potential partener.

Deoarece adevarul este totul pentru femeia Scorpion, daca nu poate avea incredere ca ceea ce le spune barbatul cu care se intalneste este adevarat, relatia lor nu va avansa niciodata.

Daca potentialul iubit ii spune ca a intarziat din cauza traficului, femeia din Scorpion va presupune ca, de fapt, s-a intalnit cu altcineva.

Scorpionilor le este greu sa creada in oameni in general, dar devin si mai neincrezatori atunci cand o anumita persoana manifesta interes pentru ei.
Inscrie-te in grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!

Rac

Zodiei Rac ii este greu sa accepte ceea ce spune potentialul ei partener.

Nu e vorba ca crede ca acea persoana minte, dar ea vrea constant asigurari ca se bucura de intalnire, ca o considera desteapta, ca nu isi poate lua ochii de la ea pentru ca e atat de atractiva si ca ii place sa fie cu ea.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com