5 zodii care nu reusesc sa aiba o relatie la distanta

1
De Maria Constantin
6 nov. 2020

O legatura la distanta este o provocare extrema pentru unele zodii. Cu toate eforturile lor, dragostea nu e de ajuns pentru a salva relatia.

Chiar daca se straduiesc din rasputeri, de multe ori nu pot decat sa vada cum dragostea lor se destrama si tot ceea ce au cladit se naruieste ca un castel de nisip.

Adevarul e ca distanta fizica pune la incercare orice relatie. Dar unele zodii sunt incapabile sa treaca peste senzatia de departare, scrie Thought Catalog. Iata cine are cele mai mari probleme de acest gen:

Rac

Nativul din aceasta zodie face tot ce poate, dar nu rezista mult timp departe de persoana pe care o iubeste. In cele din urma, accepta sa se sacrifice de dragul omului la care tin atat de mult, dar are momente in care simte ca se sufoca fara dragostea lui. Ii trimite mesaje si daruri ca sa-i arate celuilalt cat de mult il iubeste, dar cel mai mult ar dori sa fie impreuna. Singurul lucru care il face sa mearga mai departe este faptul ca chiar iubeste din tot sufletul acea persoana. Insa de multe ori asta nu e suficient pentru a anula departarea.

Balanta

Ii place sa fie cu cineva care ii ofera echilibru si e compatibil cu energia sa. Ii place sa faca lucruri impreuna si sa aiba alaturi pe cineva. Asa ca e normal sa sufere daca persoana iubita este departe, mai ales daca aceasta are alt program. Nu se simte in siguranta decat atunci cand omul pe care il iubeste este alaturi.

Leu

Leii sunt siguri pe ei, dar asta nu inseamna ca le e usor. Le place sa-si traiasca viata zgomotos si fara inhibitii, dar isi doresc si sa aiba alaturi pe cineva cu care pot impartasi fiecare moment. Desi tehnologia poate suplini distanta fizica, nu este o solutie multumitoare pentru un Leu. Nativul din aceasta zodie ramane devotat si isi arata afectiunea fata de partener, insa se indoieste ca relatia poate dura la nesfarsit cand departarea este tot mai apasatoare.

Problema de care fiecare zodie incearca sa fuga, chiar daca nu are scapare

Scorpion

Aceasta zodie are nevoie de un sentiment puternic de siguranta si incredere pentru a se avanta intr-o relatie, iar departarea ii pune rezistenta la incercare. Daca nu are destul timp pentru a stabili o incredere solida in partener, este greu de crezut ca va ramane devotata acestei relatii. Incearca sa-si dea silinta si sa spere la ceva mai bun, dar ajunge sa se astepte la ce e mai rau.

Taur

Taurul nu se descurca cu o relatie la distanta pentru ca vrea un partener care sa-i fie alaturi cat mai mult timp posibil. Ii este greu sa renunte la rutina lui si vrea ca persoana iubita sa-i fie aproape in viata de zi cu zi. Taurul isi da silinta sa faca relatia sa mearga, dar salvarea acesteia se va dovedi o provocare constanta pentru el.

Foto: Unsplash.com.