5 zodii care sunt prea mandre pentru a-si cere iertare, potrivit astrologiei

1
De Mara Ionescu
20 mart. 2020

Sa-ti ceri iertare este printre cele mai grele lucruri din lume. Gandeste-te la sentimentul pe care il ai atunci cand trebuie sa-ti ceri iertare pentru ceva si nu te poti mobiliza sa o faci. 

Aceste zodii sunt prea mandre pentru a-si cere iertare, potrivit astrologiei.

Scuzele sunt inspaimantatoare si te fac sa te simti vulnerabila si expusa, asa ca adesea evitam sa ne cerem iertare si lasam lucrurile asa cu speranta ca se vor rezolva de la sine.

Astrologie: 5 zodii care ofera ultimatum in relatie. Sunt foarte hotarate!

Exact asa gandesc unele semne zodiacale, spun astrologii.

Mandria poate fi o calitate, dar atunci cand devine prea importanta, se poate interpune in calea dezvoltarii tale personale si iti poate afecta negativ relatiille. Daca esti prea mandra ca sa-ti ceri iertare, esti probabil prea mandra ca sa admiti ca ai gresit. Sau poate nu-ti dai seama de raul pe care il faci.

1. Taur (20 aprilie – 20 mai)

Atunci cand esti incapatanata ca un taur, ti se poate parea greu sa-ti recunosti greselile. Ca sa-si ceara iertare, un Taur ar trebui nu numai sa recunoasca o greseala, ci sa si-o si asume, ceea ce nu reprezinta o optiune. Sa-si ceara scuze inseamna o reducere a puterii, iar Taurul se bazeaza pe putere. Cel mai adesea, un Taur va considera ca cealalta persoana este de vina si trebuie sa-si ceara scuze.

2. Varsator(20 ianuarie -18 februarie)

Nativilor zodiei li se pare prea greu sa-si ceara iertare pentru ca sunt prea mandri. Iar ego-ul lor ar avea de suferit. Ei pot sa nu fie constienti de greselile lor, iar daca isi cer scuze, inseamna ca le recunosc. Si asta nu se face.

Astrologie: De ce iti este greu sa iti oferi iubire, in functie de zodie

3. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt persoane mult mai sensibile decat lasa sa se vada, iar a-si cere scuze ii face sa se simta expusi si slabi. Ei nu doresc ca cineva sa profite de scuzele lor sau sa le vada ca pe o oportunitate de a le face rau atunci cand se simt vulnerabili. Si, ca sa scape din astfel de situatii, recurg la diverse tertipuri: nu au facut nimic gresit, nu sunt ei de vina ci altcineva, situatia a fost clar interpretata gresit…

4. Pesti (19 februarie – 20 martie)

Atunci cand isi cer iertare, nativii zodiei se simt ca niste oameni rai sau care nu sunt buni de nimic. Sigur ca le pare rau si stiu ca o alta persoana merita sa primeasca scuze din partea lor. Insa Pestii nu pot face fata psihic unei astfel de posturi de vinovatie. De aceea, aleg sa nu faca nimic si spera ca situatia se va rezolva de la sine, fara ca cineva sa aiba de suferit, mai ales ei.

5. Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nativii din Fecioara au asteptari mari de la ei insisi. Daca sunt pusi in postura de a-si cere iertare, inseamna ca au gresit ceva. Este o mare provocare pentru ei sa se ierte pe sine pentru greselile pe care le-au facut. Fecioarele simt oricum o mare rusine si daca sunt puse in postura de a-si cere iertare, se simt si mai rau. Daca isi cere scuze, este ca si cum nu ar fi stiut ce face si asta nu este o ipoteza cu care o Fecioara sa se poata impaca.

Foto: Getty Images.