6 planete sunt in retrograd. Ce ne pregateste universul in aceasta perioada

planete retrograd
1
De Cristina Tudor
18 aug. 2021

Moment spectaculos in cosmos: 6 planete au intrat in retrograd. Furtuni energetice puternice ne dirijeaza sentimentele si aduc un val de schimbari neasteptate in vietile noastre. Iata ce ne pregateste Universul pentru urmatoarea perioada.

Nu trebuie sa ne speriem de ce urmeaza sa se intample. Cu informatiile corecte si abordarea adecvata, putem folosi acest sezon retrograd in favoarea noastra.

Sa o luam cu inceputul. Ce inseamna pentru o planeta sa fie in retograd in astrologie?

Este mult mai simplu de inteles decat cred majoritatea oamenilor. Cand o planeta incetineste in calea sa orbitala si pare sa mearga inapoi creeaza iluzia schimbarii directiei – chiar daca acest lucru nu se intampla de fapt. Astfel apare fenomenul de retrograd.

Din punct de vedee astrologic, acest moment inseamna ca energia si caracteristicile planetei sunt considerate ca fiind intoarse pe interior. De exemplu, Mercur, planeta comunicarii ne arata de obicei cum sa comunicam cu ceilalti. Cu toate acestea, in retrograd, ne face sa experimentam momente dificile in relatii si greseli in comunicare.

Pe de alta parte, in timpul unui retrograd avem ocazia sa purtam un dialog interior puternic cu noi insine, sa fim creativi cu mai multa usurinta sau sa ne permitem sa avem perioade in care sa nu functionam cum o facem de obicei.

In realitate, un retrograd nu este nici bun si nici rau – este un fenomen neutru, natural, care uneori creeaza un echilibru necesar in Univers.

Planetele aflate in retrograd in aceasta perioada si ce au pregatit pentru noi:

1. Pluto retrograd

Pluto este retrograd in Capricorn de ceva timp – mai exact de la finalul lunii aprilie si va ramane asa pana la inceputul lui octombrie (6 octombrie). Daca nu am folosit inca puterea sa incredibila ca o oportunitate de crestere personala, acum este momentul oportun.

Cunoscut pentru ca cere o crestere interna puternica si o transformare din partea tuturor, acest retrograd ne poate impinge sa descoperim secrete ascunse, comori si schimbari puternice din interior. Universul ne indeamna sa sapam mai adanc. Fara teama si cu dorinta de a crea o relatie speciala, adevarata, cu noi insine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Pexels.com