7 indicii care iti arata ca nu te va insela. Sunt dovedite stiintific!

1
De Cristina Tudor
24 mai 2022

Fidelitatea este esentiala pentru ca o relatie sa reziste. Sunt multe motive pentru care un cuplu se poate destrama, dar sa fii inselata se afla printre cele mai urate situatii.

Te simti in acelasi timp ranita, respinsa si foarte furioasa. Multe femei se intreaba daca partenerul lor este genul de barbat care insala. In afara de propria intuitie, te poti baza si pe unele studii realizate de-a lungul timpului. Oamenii de stiinta au facut cercetari si au ajuns la concluzia ca barbatii fideli au anumite trasaturi in comun. Iata cateva semne ca nu te va insela, dovedite stiintific!

Castigati aproximativ la fel

Un studiu realizat de cercetatorii americani a aratat ca partenerii sunt mai putin predispusi sa insele daca au venituri aproximativ egale. Barbatii sunt mai predispusi sa insele daca au venituri mult mai mari decat partenera de viata si sunt cel mai predispusi sa insele daca au un venit mult mai mic decat partenera de viata. Prin urmare, daca aveti aproape acelasi salariu, statisticile sunt de partea voastra.

Prietenii lui sunt fideli

Cine se aseamana se aduna, spune un proverb romanesc. Oamenii sunt mai predipusi sa insele daca au prieteni care fac acest lucru, este de parere specialistul in relatii M. Gary Newman, potrivit cosmopolitan.com. Daca prietenii lui sunt de incredere, atunci si el este de incredere.

Se simte iubit si apreciat

Potrivit unui studiu, cei mai multi barbati nu insala pentru ca nu sunt multumiti de viata lor sexuala. Se pare ca insala pentru ca sunt in cautarea satisfactiei emotionale. O persoana care nu se simte iubita, apreciata sau respectata va cauta toate acestea in alta parte.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Instagram/@lostitalianos