7 lucruri pe care orice Fecioara ar vrea sa le stii despre zodia ei

1
De Cristina Tudor
6 sept. 2019

Daca vrei sa stii ce surprize se ascund in sufletul unei Fecioare.

Unii spun ca este cea mai critica si cicalitoare din tot zodiacul, calma doar in aparenta si imposibil de multumit. Insa daca vrei sa stii ce surprize se ascund in sufletul unei Fecioare, iata ce ti-ar spune chiar ea!

7 caracteristici ale zodiei Fecioara

1. Un singur cuvant ii poate da lumea peste cap

Sa-ti masori si sa-ti cenzurezi orice vorba poate deveni obositor, insa daca iubesti o Fecioara vei afla cat de mult cantareste pentru ea tot ce spui si faci. Analizeaza si interpreteaza tot, asa ca o poti mahni profund fara ca macar sa-ti dai seama. Si nu uita nimic. Nu-ti va spune imediat ce simte, ce o doare, ce o deranjeaza, dar cand izbucneste nu-ti doresti decat sa n-o fi ranit.

2. Fara un plan se simte pierduta

Se spune despre Fecioare ca sunt reginele organizarii, au totul pus in ordine, si gandurile, si faptele. Nu isi propun un obiectiv fara sa aiba o strategie si tocmai de aceea le ies lucrurile atat de bine. Sunt disciplinate si nu se lasa pana cand nu obtin ce vor. Nu le cere sa mearga la intamplare, fiindca urasc sa isi asume riscuri!

3. Nu ii poti ascunde ceva pentru mult timp

E mai bine sa nici nu incerci, caci daca afla ca ai mintit-o, nu te va ierta niciodata. E suficient sa-i trezesti o mica suspiciune si Fecioara nu se lasa pana cand nu descopera adevarul. Foarte sceptice si oneste pana in maduva oaselor, nu justifica sub nicio forma lipsa sinceritatii. Este mai bine sa-i spui un adevar dureros decat sa speri ca vei scapa cu minciuna.

4. Este una dintre cele mai sensibile zodii

Desi lasa impresia ca este rece, distanta, impasibila, Fecioara traieste intens emotiile, pana acolo ca se poate imbolnavi fizic atunci cand sufera pe plan sentimental.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.