A inceput sezonul Fecioarei. Ce ne pregateste Universul in urmatoarele saptamani?

1
De Cristina Tudor
26 aug. 2021

In timp ce energia puternica a Leului ne-a indemnat sa ne concentram asupra noastra, Fecioara ne reaminteste sa ne gandim si la ceilalti.

Fecioara este unul dintre cele mai organizate si ordonate semne ale zodiacului. Cu o atentie deosebita la detalii, Fecioara se poate concentra cu usurinta si gratie pe sarcinile dificile, incurcate, care consuma mult timp.

Fecioara este un semn cu o gandire practica si concentrata. Este mai usor sa te detasezi de emotiile tale cand Soarele este in Fecioara deoarece te concentrezi asupra practicitatii si a obiectivelor pe care le ai.

Fecioara este si un semn dornic sa ajute. In aceasta perioada energia acestei zodii te incurajeaza sa petreci mai mult timp cu cei dragi si sa fii acolo pentru ei emotional si fizic.

In sezonul Fecioarei Universul ne ofera posibilitatea sa crestem

Urmatoarele saptamani sunt foarte importante pentru majoritatea oamenilor. Fecioara ne ajuta sa acordam o atentie deosebita detaliilor si sa ne concentram pe cresterea noastra. Suntem perfectionisti si indemnati de energia acestui semn zodiacal sa evoluam si sa ne dezvoltam.

Fecioarei ii place sa puna la punct un plan si sa se tina de el, ceea ce poate sa nu lase prea mult spatiu pentru fluiditate sau pentru creativitate. Insa daca ne continuam drumul si ramanem la fel de focusati pe obiectivele noastre, in scurt timp vom vedea rezultate neasteptat de frumoase.

Sfaturile Universului pentru urmatoarea perioada:

1. Este momentul sa ne intelegem mai bine

Aceasta este o perioada foarte buna nu doar pentru a socializa, ci si pentru a ne intelege mai bine pe noi insine. Avem ocazia sa redescoperim frumusetea dialogului interior.

Petrecerea timpului singura te poate ajuta sa te reconectezi la tine insati si sa afli mai multe despre ceea ce iti doresti in viata. Ai ocazia sa iti reevaluezi viata si faci alegerile pe care le consideri potrivite pentru tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Pexels.com