A inceput sezonul Sagetatorului. Lectii de tinut minte pentru fiecare zodie

Cristina Tudor1
De Cristina Tudor
29 nov. 2019

Pentru anul 2019, sezonul Sagetatorului aduce cateva energii puternice pentru fiecare zodie in parte.

Este important sa stim ca in mainile noastre sunt fraiele vietii, ca noi putem face schimbarile pe care ni le dorim, ca la noi este puterea de a trai viata la care visam.

Intre 22 noiembrie si 21 decembrie suntem in sezonul Sagetatorului.

Zodia Sagetator este simbolizata de Centaur, o creatura impresionanta, ce isi urmareste sageata in directia unei noi viziuni asupra lumii. Centaurul este un vindecator si detine o intelepciune incredibila.

Se spune ca arcul si sageata simbolizeaza natura lui psihica intrucat Centaurul stie intotdeauna sa tinteasca in directia corecta.

Pentru anul 2019, sezonul Sagetatorului aduce cateva energii puternice pentru fiecare zodie in parte; este important sa stim ca in mainile noastre sunt fraiele vietii, ca noi putem face schimbarile pe care ni le dorim, ca la noi este puterea de a trai viata la care visam.

Mai jos veti gasi cate o lectie importanta de tinut minte pentru urmatoarea perioada pentru fiecare zodie in parte:

Berbec – Renunta la masti si alege sa fii tu insati. Lasa-i pe oamenii din jurul tau sa te vada asa cum esti cu adevarat.

Taur – Poate ca este greu, dar esti pe drumul cel bun. Nu renunta. Cea mai mare glo­rie nu o doban­desti atunci cand nu esti dobo­rat nici­o­data, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut.

Gemeni – Daca esti in cautarea unui final fericit si nu gasesti niciunul, poate ca este timpul sa incepi sa cauti un nou inceput.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.