Aceste 4 zodii sunt specialiste in flirt si stapanesc arta seductiei

1
De Mara Ionescu
23 mai 2020

Indiferent de conditii, unele zodii sunt mai „predispuse” la flirt decat altele. 

Nativii acestor zodii sunt foarte usor de identificat, sunt cei care stiu sa mearga, sa vorbeasca si sa se comporte ca niste adevarate creaturi celeste. Daca te-ai considerat vreodata o maestra a flirtului, te-ai intrebat ce parere au constelatiile despre capacitatile tale de a uimi?

Aceste 4 zodii sunt specialiste in flirt:

Pesti

Nu te lasa inselata de aparenta natura calma si blanda a Pestilor. Aceste calitati nu ii fac sa fie pasivi, ci le permit sa se sincronizeze cu nevoile tale. In felul acesta, Pestii au abilitatea aproape magica de a simti in acelasi timp si placerea ta, dar si a lor. Sunt afectuosi in mod natural si isi ajusteaza rapid comportamentul ca sa te faca sa te simti cat mai repede confortabil.

Somnul nu e pentru ele! 6 zodii care nu dorm suficient

Un nativ al zodiei va descoperi rapid ce te face sa te simti vulnerabila. Dar in loc sa exploateze acest lucru, va cauta cea mai sigura metoda ca sa te faca sa te deschizi. Si este posibil ca la finalul serii sa te surprinda cu un cantec la chitara sau cu o incercare de a scrie o poezie. Si tie o sa ti se para cel mai romantic mod de a incheia seara.

Gemeni

Seducatorul si innebunitorul Geaman are toate sansele sa fie iubitul acela care nu te asteptai sa apara niciodata. Poate ca flirtul vostru a inceput fara stire: nu erai sigura daca vrea sa te conduca pana acasa sau sa-si ceara scuze ca sa mearga la toaleta si apoi sa fuga din restaurant. 

Aceasta este un mijloc de protectie a laturii sensibile a Gemenilor, pentru ca ei tind sa se agate in mrejele unei relatii mai repede ca orice alta zodie. Iar asta ii face sa fie niste parteneri de pat fantastici. Flirtul cu un nativ al zodiei este plin de intorsaturi, asa ca sigur nu te vei plictisi.

Leu

Radiantul si vivacele Leu te va invalui cu energia sa magnetica, delicios de imbatatoare. Sta in firea Leului sa-si ofera carisma, la care adera prietenii si familia. Iar atunci cand devine interesat de o idila romantica, o va urmari cu incapatanare si va dovedi ca este demn de ea (si chiar este). Este posibil ca pasiunea pe care o degaja un Leu sa fie usor sufocanta la inceput, dar, usor-usor, te vei cufunda cu incredere in ea. Si te vei simti in siguranta ca sa renunti la inhibitii.

A doua jumatate a lunii mai va fi cu adevarat speciala pentru aceste zodii

Balanta

Balantele sunt recunoscute pentru faptul ca isi fac prieteni oriunde merg. Si ca reusesc sa stabileasca o legatura cu aproape orice persoana pe care o intalnesc. Deloc surprinzator, Balanta este intelegatoare si generoasa si in dormitor si nu se simte bine decat dupa ce partenerul ei este satisfacut. 

Balantele nu se dau in vant dupa luarea de decizii, asa ca probabil nu vor prelua initiativa in dormitor. Dar daca primesc o sugestie sau o directie clara, iti vor indeplini cu entuziasm si cele mai nastrusnice dorinte.

Foto: Shutterstock.com.