Aceste combinatii de zodii n-ar trebui sa se casatoreasca niciodata

1
De Cristina Tudor
27 aug. 2020

Semnele zodiacale nu numai ca pot prezice viitorul si iti caracterizeaza personalitatea, ci joaca, de asemenea, un rol major in relatiile amoroase.

Compatibilitatea depinde in mod direct de semnul zodiacal in care tu si partenerul tau v-ati nascut. Exista cateva combinatii de zodii care nu are trebui sa se casatoreasca niciodata, si asta pentru ca diferentele majore dintre ele vor crea cu siguranta probleme in viata conjugala.

Leu si Varsator

Leul si Varsatorul fac o echipa minunata, dar aceasta combinatie de zodii este si cea mai exploziva atunci cand vine vorba de compatibilitate. Aceste doua semne puternice sunt predispuse la esec.
Intr-o relatie romantica, lucrurile ar putea sta destul de rau intre ele, pentru ca vor exista confrutari mari de ego.

Berbec si Taur

Persoanele nascute sub semnul Berbecului sunt foarte capabile si incapatanate. Si Taurii sunt de incredibil de incapatanati. Acum, cand acesti doi oameni se implica intr-o relatie unul cu celalalt, este calea cea mai sigura catre dezastru.

Fecioara si Gemeni

Fecioara e foarte organizata, iar Gemenii sunt foarte imprevizibili. Acest dezechilibru in abordarea fata de viata poate genera probleme. Si, daca totusi, aceste doua semne se implica intr-o relatie, pot aparea probleme de incredere, ducand la o viata mizerabila.

Scorpion si Berbec

Scorpionii si Berbecii au o relatie incredibil de exploziva, intrucat sunt foarte asemanatori. La urma urmei, cand focul si apa se unesc, se creeaza mult abur. Daca aceste doua semne se implica intr-o relatie romantica, ele vor avea probleme si vor exista diferente majore in exprimarea dragostei.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pixabay.com.