Aceste 5 zodii ofera cele mai bune sfaturi

1
De Cristina Tudor
31 aug. 2021

Tu la cine apelezi pentru un sfat in perioadele dificile? Aceste 5 zodii au potentialul de a-ti oferi solutii care te scot din impas.

Gandeste-te la persoana la care apelezi tot timpul pentru sfaturi si vezi daca face parte din lista de mai jos.

Fecioara

Semnul mamei stricte, dar iubitoare, Fecioara nu se teme sa-ti spuna adevarul. Desi uneori ar putea sa-l prezinte putin mai frumos, nu poti nega ca sfaturile sale sunt de aur. Nu te va pacali niciodata si nu-ti va spune ce vrei sa auzi, ci ceea ce ai nevoie sa auzi pentru a pune lucrurile in miscare si a rezolva problema. Fecioara petrece mult timp analizand toate detaliile, deci poti avea incredere ca nu ti-a dat un raspuns la intamplare.

Capricorn

Cand vine vorba de atingerea obiectivelor, un Capricorn stie despre ce vorbeste. Daca ai nevoie de sfaturi practice de cariera sau de rezolvare a problemelor, aceasta zodie iti va oferi solutii eficiente. Desi nu e un romantic, Capricornul poate da sfaturi bune si in relatii, pentru ca priveste situatia in mod obiectiv.

Trasaturile surprinzatoare ale copiilor nascuti de mame care au peste 40 de ani

Taur

Taurii sunt cam incapatanati, dar cand vine vorba de sfaturi oferite prietenilor stiu exact cum sa abordeze problema astfel incat sa te faca sa te simti mai bine. Principala lor preocupare este sa se asigure ca nu te multumesti cu mai putin decat meriti, ca iti ceri drepturile si ca stii cat de mult valorezi. Indiferent daca este vorba despre o drama de relatie, probleme de munca sau situatii de familie, prietenul tau Taur iti va reaminti ca ai valoare si ca nu ar trebui sa permiti nimanui sa te raneasca.

Gemeni

Gemenii pot fi haotici, dar nu te vor lasa sa pleci pana ce nu examinezi problema din toate unghiurile. Desi acest lucru se poate simti coplesitor, e mai bine sa iei o decizie pe care ai gandit-o in profunzime. Poate ca un Geaman nu-ti va oferi solutia perfecta, dar cugetarile sale neobisnuite te vor ajuta sa o gasesti tu singura.

Pesti

Pestii au o pricepere aparte pentru a da sfaturi fantastice altora, in ciuda faptului ca rareori asculta sfaturile altora pentru ei insisi. Ei cauta sa-ti inteleaga inima, precum si circumstantele tale unice, si sunt priceputi sa interpreteze emotii. Te vor lasa sa vorbesti cat ai nevoie si te vor asculta pe deplin inainte de a oferi sfaturi. Sunt intelepti chiar si la varste fragede.

Foto: Pexels.com