7 adevaruri brutale despre femeia Varsator

1
De Teodora Tirca
22 ian. 2019

Admiri o femeie care e atat de speciala, incat pare ca traieste in afara acestei lumi? In femeia Varsator vei gasi toate aceste caracteristici intrigante… si multe altele.

Cel mai neconventional membru al zodiacului, Varsatorul este cunoscut pentru felul sau unic de a privi lumea, pentru inteligenta sa uimitoare, pentru felul controversat in care comunica cu cei din jur si pentru increderea de sine debordanta.

Datorita combinatiei de caracteristici puternice, femeia Varsator va fi adesea neinteleasa si uneori chiar ridiculizata de cei din jur, insa stii care e cea mai frumoasa parte a acestui fapt? S-a obisnuit sa nu-i pese de criticile altora. Le preia cu forta ei fantastica si le arunca de pamant fara sa se gandeasca prea mult la asta. In plus, argumentele ei sunt intotdeauna atat de plauzibile, incat poate lasa pe oricine fara replica.

Iata cele 7 adevaruri despre femeia Varsator, care uneori pot fi chiar… dureroase pentru cei care interactioneaza cu ea.

1. Are o inteligenta superioara, careia nu-i vei face fata

Femeia Varsator nu e doar inzestrata din punct de vedere intelectual, ci si foarte curioasa si dedicata cercetarii. Nu-i e de ajuns sa primeasca informatie – ea va prelua acea informatie si va incerca sa o completeze, sa gaseasca si alte lucruri interesante despre acel subiect, sa priveasca problema din mai multe unghiuri.

Cel mai probabil te va contrazice de mai multe ori, dar nu de dragul de a fi impotriva teoriilor tale, ci pur si simplu pentru ca are dovezi contrare spuselor tale.

2. Traieste mai mult in mintea ei decat in lumea exterioara

Pentru ca are o imaginatie debordanta si pentru ca ii place sa gandeasca, sa afle lucruri noi in permanenta, e posibil sa ti se para mai tot timpul distrata, ca si cum mintea ei ar calatori pe alte meleaguri. Nu e cazul sa te simti jignit, ci sa incerci sa intri in lumea ei punanadu-i intrebari interesante. Pe cele banale le va dispretui si le va ignora.

3. E indrazneata din punct de vedere sexual

Erotismul femeii Varsator merita mentionat, pentru ca e un lucru care ii influenteaza puternic existenta. Datorita imaginatiei sale nelimitate, este creativa si in dormitor, adorand sa incerce lucruri noi sau sa faca sex in cele mai neobisnuite locuri. Nu-i place rutina, vrea sa gaseasca in permanenta noi abordari cu care sa-si imbogateasca existenta senzuala.

4. Uraste conceptele siropoase

Nu poti spune despre femeia Varsator ca nu este romantica, dar asta nu inseamna ca se intrece in citate siropoase sau dezbateri despre comedii romantice care nu expun nici macar o bucatica din viata reala. Ii plac romantismul nepretentios, sentimentele reale, discutiile profunde, si mai putin lamentarile inutile. Nu tine neaparat sa primeasca bomboane de ciocolata si flori de Valentine’s Day.

5. Evita conflictele

Inteligenta cu care o femeie Varsator va evita confruntarile te va scoate din sarite, mai ales daca ti-a gresit cu ceva si ai chef sa-i strigi totul in fata. Nu vei avea ocazia, pentru ca uraste atat de mult conflictele, incat va prefera sa dispara din raza ta vizuala. Te vei vedea nevoit sa-i trimiti un mail.

6. E foarte independenta

Nu se bazeaza pe nimeni si nici nu doreste cu ardoare compania nimanui, pentru ca intelectul ei este atat de bogat incat nu se plictiseste si nu se simte niciodata singura. Acest lucru o impiedica uneori sa se integreze intr-o gasca de prieteni, preferand izolarea, mai ales atunci cand simte ca cei din jur nu sunt capabili sa-i inteleaga punctul de vedere.

7. Se afla intr-o permanenta schimbare

Daca ai impresia ca e o persoana diferita de cea cu care te-ai vazut acum sase luni, cel mai probabil e adevarat. Mantra femeii Varsator este „Evolueaza sau mori”, astfel ca nu concepe sa traiasca o zi fara sa invete ceva nou. Evolutia ei este continua si de neoprit, singura ratiune de a trai. De aceea, putini oameni vor putea tine pasul cu ea.

Foto: Shutterstock.com