6 adevaruri dure despre femeia din zodia Leu in dragoste

1
De Cristina Tudor
10 aug. 2022

Daca esti o Leoaica, ai sau iti doresti una langa tine, trebuie sa cunosti aceste adevaruri chiar daca sunt dure!

Femeile Leu sunt o forta de care trebuie sa tii cont. Fiind un semn de Foc care este condus de Soare – adica centrul Universului – femeile Leu impun atentie, respect si pasiune.

Inteligenta, creativa si puternica, femeia Leu nu accepta nimic mai putin de la cei care incearca sa o curteze si nu accepta nimic mai putin decat ceea ce merita.

6 adevaruri dure despre femeia din zodia Leu in dragoste

Femeile Leu sunt incapatanate

Oamenii spun ca sunt incapatanate, ele spun ca sunt hotarate.

Semnul astrologic Leu este un semn de Foc fix, ceea ce inseamna ca persoanele nascute sub aceasta zodie sunt mandre si adesea putin prea incapatanate. Ele cauta stabilitate si nu le place ca cineva sa le opuna rezistenta.

Desigur, vor exista dezacorduri, dar atunci cand acestea apar, asigura-te ca spui lucrurile cat mai amabil si fara a le judeca, altfel isi vor scoate ghearele.

Daca o femeie Leu este suparata, cere-ti scuze, dar da-i spatiu sa se calmeze singura.

Femeia Leu este un pic cam plina de ea

Leilor le place sa fie admirati si laudati pentru unicitatea si creativitatea lor, ceea ce inseamna ca trebuie sa ii magulesti din cand in cand.

Castig-o iubind ceea ce este unic la stilul ei, felul in care traieste si faptul ca ii spui aceste lucruri la momentul potrivit.

Leoaicele sunt jucause

Femeile Leu sunt distractive, observa tot si iubesc sa-si bata joc de tine in moduri inofensive si sa te tachineze pentru a te face sa zambesti. Sunt jucause si te vor tachina in mod regulat odata ce se simt confortabil cu tine.

Cu alte cuvinte, ar trebui sa fii deschis in fata glumelor ei si sa-i faci si tu una, atat timp cat nu ii ranesti setntimentele.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Freepik.com.