5 adevaruri dure despre relatia cu un Taur. Nu e asa simplu sa-l iubesti!

1
De Cristina Tudor
18 aug. 2020

Taurul este rabdator si muncitor, dar si cel mai incapatanat si posesiv din intreg zodiacul!

Daca intentionezi sa ai o relatie cu un Taur sau esti deja implicata intr-una, ceea ce urmeaza sa afli iti va fi de mare ajutor!

Iata 5 adevaruri dure despre intalnirile, relatiile si dragostea cu un Taur:

Nu se lasa pana nu obtine ce vrea

Taurul se cearta si se contrazice destul de des, de la cele mai stupide si nesimnificative lucruri pana la cele mai serioase si importante. Cu el s-ar putea sa te certi de la o simpla inghetata: tu ai cumparat de ciocolata, iar el adora vanilia. Cum de nu stiai asta pana acum? Sau va veti confrunta pe tema urmatorului film pe care sa-l vizionati pe Netflix.

Indiferent despre ce este vorba, Taurul vrea intotdeauna sa aiba dreptate si sa castige si nu se lasa pana nu obtine acest lucru. Nu e prea mandru de incapatanatnarea lui, chiar se simte vinovat de asta, drept urmare se scuza ca nu el e cel care incepe toata mascarada!
Citeste si: 6 zodii care se bazeaza intotdeauna pe altii. Nu fac nimic de unele singure!

Devine gelos cu usurinta

Taurul se gandeste adesea: Daca iubita mea va gasi pe altcineva mai bun ca mine? Mai mult decat atat, e gelos pe fete pe care abia le-a cunoscut. Tot ce are nevoie pentru a se linisti este sa cunoasca foarte bine persoana de langa el, altfel nu va scapa niciodata de acele sentimente de posesivitate si gelozie nejustificate!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.