6 afirmatii vitale pentru sezonul Varsatorului

1
De Cristina Tudor
9 feb. 2022

Este momentul sa profitam din plin de sezonul indraznet si excentric al Varsatorului pentru ca nu va mai exista un alt moment incarcat de o energie atat de speciala cum este acesta.

Varsatorul se va bucura de atentia noastra pana pe 20 februarie, ceea ce inseamna ca cea mai mare parte a lunii februarie va fi dominata de energia acestui semn incredibil.

Fie ca esti nascuta in acest semn zodiacal, esti complet diferita de el sau tinzi sa vibrezi cu energia Varsatorului, afirmatiile te pot ajuta sa te aliniezi cu fluxul momentului.

Iata care sunt afirmatiile care ne pot ajuta sa fim in ton cu Varsatorul in urmatoarea perioada:

1. „Imbratisez cine sunt. Imi imbratisez excentritatile si ciudateniile. Ma iubesc neconditionat. Sunt mandra de mine pentru ca sunt unica.”

O parte din farmecul Varsatorului este, bineinteles, unicitatea si excentricitatea care sunt exprimate prin toti porii. In timpul sezonului acestei zodii, este mult mai usor sa inveti sa te iubesti si chiar sa iti imbunatatesti calitatile unice. Afirmatia de mai sus centreaza aceste trasaturi minunate ca fiind pozitive astfel incat sa poti prospera in aceasta energie (si sa nu te mai simti contrariata fata de ea).

2. „Acord atentie nevoilor celorlalti. Imi pasa de oamenii din jurul meu si vreau sa le arat ca ii iubesc, fiindu-le aproape atunci cand au nevoie.”

In general oamenii din zodia Varsator tind sa acorde o atentie deosebita la ceea ce au nevoie cei din jur. In acest sezon afirmatia de mai sus te poate ajuta sa imbratisezi aceasta tendinta si sa te concentrezi asupra celor pe care ii iubesti. Cu intentii bune in inima, poti inspira frumos si, cel mai important, poti crea relatii speciale cu cei dragi.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.