Aliniere rara de trei planete in Capricorn. Energiile primite de la Univers ne transforma complet

1
De Cristina Tudor
25 ian. 2022

Universul ne pregateste pentru schimbari uriase.

In cosmos, trei planete masive se aliniaza intr-o singura zodie, producand o energie puternica pe care o vom simti cu totii si de care vom putea profita la maxim.

Ce inseamna stellium?

Un stellium se intampla atunci cand trei sau mai multe planete se aduna intr-un singur semn zodiacal. Astrologii sunt de parere ca aceasta pozitionare in cosmos are un impact asupra energiei din intregul Univers.

Pe final de ianuarie, trei planete cu energii puternice aleg sa se alinieze in zodia Capricorn, aducand cu ele explozii la nivel sufletesc si personal.

Care sunt planetele care viziteaza zodia Capricorn?

1. Marte

Marte este prima planeta care se muta in semnul Capricorn – acest lucru se va intampla pe 24 ianuarie. Aceasta mutare poate dezlantui un potop de energie incredibil de puternica asupra noastra.

Este timpul sa facem planuri si sa luam masuri pentru a reusi in tot ce ne propunem. Acum avem ocazia sa ne transformam visurile in realitate. Trebuie doar sa credem in noi si sa nu ne mai lasam influentati de oamenii din jur. Sa actionam cu incredere si sa nu ne dam batuti in fata primului obstacol aparut in calea noastra.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com