Aprilie va fi o luna grea pentru aceste 3 zodii, potrivit astrologiei

1
De Mara Ionescu
6 apr. 2020

Timpul este cel mai bun doctor si esti mai aproape de linia de sosire decat crezi.

Stiu ca suna ca un cliseu, dar exista multe lucruri pentru care merita sa fii recunoscatoare, chiar daca luna aprilie va fi o luna plina de incercari pentru zodia ta. 

Luna aprilie va fi una grea pentru aceste 3 zodii, potrivit astrologiei. Aceste semne vor fi greu incercate si trebuie sa fie tari!

Venirea primaverii este un cadou in sine. Este anotimpul fertilitatii si al oportunitatilor. Acestea fiind zise, nu lasa evenimentele curente sa te distraga de la fericirea ta interioara. 

Aprilie va fi o luna grea pentru aceste 3 zodii. Afla daca si tu te numeri printre ele:

Leu

Relatiile tale personale vor fi puse la incercare din cauza ego-ului tau. Lasa-ti mandria deoparte in aceasta perioada! Mai bine aduna-ti toate calitatile pe care le ai. Este important sa-ti pastrezi curajul in aceasta perioada.

Ele sunt cele mai independente zodii. Nu se tem sa fie pe cont propriu!

Marte si Saturn isi dau mana punandu-ti la incercare abilitatea de a face compromisuri in relatiile personale. Daca rabdarea iti va ajunge la limita, intreaba-te de unde provine toata aceasta furie? Simtul autoritatii cu care esti inzestrata poate fi prea puternic in aceasta luna, asa ca trebuie sa ai grija sa fii corecta cu cei pe care ii iubesti.

Balanta

Echilibrul si siguranta ta sunt puse la incercare. Nu-ti mai reprima sentimentele! Desi echilibrul si siguranta nu au fost punctele tale forte in ultima vreme, nimic nu este intamplator.

Luna Plina care vegheaza asupra zodiei tale iti va aduce claritate si o solutie, asa ca nu trebuie sa te temi sa te confrunti cu temerile care nu-ti dau pace. Venus ascendent in Gemeni te va face sa-ti analizezi din nou filosofia de viata cu privire la relatii. Istoria este facuta ca sa se repete, dar nu si daca rezolvi problema.

5 zodii care nu se tem sa te scoata din viata lor pentru totdeauna

Scorpion

Te simti mai predispusa la conflicte decat de obicei. Cu Marte si Saturn care isi unesc fortele deasupra laturii emotionale reprezentata de familie si casa, este posibil sa ai parte de multe emotii. In special de acelea pe care ti le-ai reprimat in copilarie. Lucrurile sunt pe cale sa se schimbe in bine.

Saturn te va ajuta sa-ti gasesti linistea, in special cea legata de familie. Venus care ajunge in zodia Gemenilor iti va activa simtul intimitatii, fricile si transformarile. Acest fapt iti va da posibilitatea sa reanalizezi relatiile pe care ai preferat sa le tii ascunse sub covor. La treaba, trebuie sa faci ce ai de facut!

Foto: Unsplash.com.