Astrologie: 7 lucruri pe care orice Sagetator ar vrea sa le stii

1
De Cristina Tudor
3 iul. 2022

Unii le reproseaza impolitetea, altii spun despre ei ca sunt dezorganizati sau dezordonati, nestatornici si impulsivi. Insa in spatele aparentelor, Sagetatorul ascunde o personalitate uimitoare.

In spatele aparentelor, Sagetatorul ascunde o personalitate uimitoare.

1. Spune lucrurile pe sleau

Daca iti doresti pe cineva care sa te menajeze si sa te tina-n puf, Sagetatorul nu este persoana aceea. Cand gresesti, cand intreci masura, cand iti iese un cos pe nas ori daca-ti vede barbatul cu alta ti-o va spune verde-n fata, chiar daca nu-ti place si chiar daca te simti socat, umilit sau disperat. Pur si simplu nu-si poate stapani sinceritatea si nici nu are tactica necesara pentru a indulci lucrurile. Ti le spune spontan, direct si cinstit.

2. Umorul e arma lui secreta

Cu o gluma buna, Sagetatorii evita situatiile cele mai jenante. „Glumind poti sa spui orice, chiar si adevarul“ este o expresie inventata, parca, pentru ei. Vor fi sarcastici de cate ori se iveste ocazia.

3. Nu-si sacrifica libertatea

Cei care cauta o femeie care sa stea acasa cu copiii, sa pregateasca prajituri la cina si sarmale de Craciun, trebuie sa-si gaseasca pe altcineva – ei i s-ar parea, probabil, cel mai plictisitor lucru din lume. Iar daca esti foarte posesiv, ai pierdut-o din start. Femeia Sagetator este independenta, inclusiv financiar si mandra de acest statut al ei, caruia nu-i da cu piciorul pentru nimic in lume. Daca vrei copii cu ea, pregateste-te sa schimbi si tu scutece si sa te trezesti noaptea cand scanceste bebelusul. Scopul ei in viata nu este sa devina sotie sau mama, iar daca i se spune ce si cum sa faca, isi iese din minti. Se teme de angajamente si nu este tocmai usor sa o convingi sa renunte la libertatea ei.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com