Astrologie: 7 trasaturi provocatoare ale femeii Leu

1
De Cristina Tudor
4 feb. 2019

Femeia Leu este una dintre cele mai curajoase femei pe care le vei cunoaste.

Optimista, sigura pe ea, hotarata, pasionala. Femeia Leu este pe val luna asta si nu doar acum, ci oricand vrea ea!

7 trasaturi prin care femeia Leu cucereste
Curajul ei nu are limite

Daca iti lasa cumva impresia, chiar pentru o clipa, ca e gingasa sau timida, mai gandeste-te. Este una dintre cele mai curajoase femei pe care le cunosti. E drept ca are o sensibilitate aparte, profunda, care se manifesta mai ales daca ii ranesti orgoliul, dar nu va lasa sa se vada asta.

Sa te joci cu o femeie Leu inseamna sa te joci cu focul: risti sa te prajesti. Sa nu uiti nicio clipa ca ai de-a face nu cu orice felina, ci cu regina lor.

Este directa

Unii o considera calitate, altii defect. Cert este ca femeia Leu spune lucrurilor pe nume, nu se ascunde in spatele aparentelor si nu se teme sa-si exprime parerea clar si raspicat. Daca nu te place, o sa stii din prima clipa, iar daca gresesti, nu te va lasa sa ghicesti, ci te va corecta imediat. Aluziile nu sunt pentru ea, indiferent cu cine are de-a face.

Intotdeauna detine controlul

Femeia Leu este cea care conduce. Masina, telecomanda, grupul de prieteni, tot. Ea hotareste la ce cursuri trebuie inscrisi copiii sau care-i destinatia perfecta pentru weekend. Chiar si cererea in casatorie s-ar putea sa vina de la ea, daca partenerul nu e destul de hotarat sau de rapid. E destul de orgolioasa incat sa nu accepte sa i se impuna nimic sau sa fie lasata sa astepte.

E seducatoare

Constienta de puterea de atractie pe care o are, adora sa seduca, dar nu orice barbat pe care l-a cucerit o si intereseaza cu adevarat. Nu ezita sa se retraga sau sa te respinga categoric inca inainte de primul sarut daca nu te ridici la nivelul asteptarilor ei.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.