Astrologie: Afla care este Karma ta in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
12 dec. 2018

Daca crezi si in reincarnare, in sansa de a evolua de la o existenta la alta, ei bine, zodia ta iti poate dezvalui ce ai fost in viata anterioara acestei existente.

Nimic nu se intampla fara motiv si intotdeauna culegi ceea ce ai semanat. Tot ce traiesti acum este rezultatul actiunilor anterioare, din viata actuala sau dintr-o viata trecuta: asa se explica, pe scurt, legea karmei. Daca crezi si in reincarnare, in sansa de a evolua de la o existenta la alta, ei bine, zodia ta iti poate dezvalui ce ai fost in viata anterioara acestei existente.

Berbec – ai fost o artista

O prezenta boema si foarte sensibila, iubitoare de oameni, retrasa, plina de enigme, careia ii placea timpul petrecut in singuratate, aveai o fire de artist. Poet, pictor, preot, iubirea si frumosul erau menirea ta. Tocmai de aceea acum nu treci niciodata neobservata. Esti puternica, extrovertita, sociabila si luptatoare.

Taur – ai fost razboinic

Iti placea sa-ti faci vocea auzita, sa bati cu pumnul in masa si sa te arunci in lupta ca sa aperi valorile in care credeai. Nu cunosteai frica si dominai pe oricine, oriunde, chiar cu pretul vietii. Acum, te intereseaza mai mult confortul material si linistea sufleteasca.

Gemeni – ai fost un bancher

Ai fost o persoana bogata, responsabila, traditionalista, cu principii de nestramutat, care a muncit mult pentru a strange avere. Astazi preferi sa traiesti clipa si nu tii cont de norme. Faci totul dupa cum simti si cheltuiesti mai mult decat pui deoparte.

Rac – ai fost scriitoare

Cel mai mare talent al tau era acela de a te exprima excelent. Compuneai poeme, romane, scenarii intregi si erai o persoana invatata, populara in societate, poate scriitoare sau profesoara. Astazi, esti comunicativa si darnica in informatii doar cu oamenii cei mai apropiati.

Leu – ai fost in slujba altora

Asistent medical, asistent social, voluntar, menirea ta era aceea de a-i ajuta pe altii, sacrificandu-te pentru binele lor. Astazi nu mai esti emotiva si nici sentimentala, te pui pe primul loc si-ti place sa fii tu cea menajata, apreciata, sa conduci, sa dai directive.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com