Astrologie: Care sunt cele mai darnice zodii?

1
De Cristina Tudor
20 dec. 2019

Iti place sa daruiesti sau ti se pare o corvoada?

Sezonul cadourilor e deschis, iar modul in care te prinde febra cumparaturilor depinde si de zodia ta.

Cele mai darnice zodii

Leu

Leului ii place sa impresioneze cu darurile pe care le ofera. Nu conteaza ca sunt scumpe sau ca ii e peste mana sa faca rost de ele, atata vreme cat poate face o supersurpriza. Cu cat te uimeste mai tare si cu cat te vede mai recunoscator, cu atat e Leul mai fericit.

Sagetator

Jubileaza cand ii vede pe cei dragi zambind si tocmai de aceea cumpara lucruri pe care stie precis ca si le doresc sau ca le sunt necesare. Sagetatorii se pregatesc din timp pentru orice aniversare sau sarbatoare, tocmai pentru a nu fi nevoiti sa cumpere ceva la nimereala.

Pesti

Pestii se gandesc mai intai la altii si abia apoi la ei. Le place sa ofere lucruri cu valoare sentimentala dar, la nevoie, isi dau si haina de pe ei daca asta se cere pentru a face pe cineva sa se simta mai bine. Sunt una dintre cele mai darnice zodii.

Varsator

Abia asteapta ocazii a faca daruri. Se entuziasmeaza si se bucura ca niste copii atunci cand daruiesc, mai mult chiar decat cand primesc. Riscul este sa-si dea bugetul peste cap incercand sa cumpere cadouri originale, unice, care nu se gasesc pe toate drumurile.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.