Astrologie: Cat iti ia sa te indragostesti in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
9 mai 2019

Cele care se indragostesc usor, pana la cele mai greu de cucerit.

Iata o clasificare a zodiilor, de la cele care se indragostesc usor si trateaza dragostea ca pe un joc, pana la cele mai exigente si greu de cucerit.

Cat de repede te indragosesti? Iti spune zodia ta

Pesti – esti mereu indragostita

Despre Pesti se spune ca sunt alunecosi in iubire. Astazi iti promit iubire eterna, maine se retrag in lumea lor si viseaza la alta mare dragoste. Daca esti Peste, esti un romantic incurabil si te indragostesti usor, dar la fel de usor cazi in mrejele noilor ispite.

Berbec – numai o clipa si plutesti

Daca exista atractie, restul e poveste. „Chimia“ te face sa ai sentimentul ca iubesti nebuneste chiar si de la prima vedere… Doar esti energie pura, cum sa pierzi timp facand calcule? Nu-ti pui intrebari despre viitorul relatiei, pur si simplu te lasi dusa de val.

Gemeni – noutatea te incita

Pentru Gemeni, comunicarea este cheia catre suflet si catre asternut. Daca ti se spune ceea ce vrei sa auzi, esti o prada sigura. Asii flirtului, Gemenii adora jocul seductiei, de care nu se plictisesc niciodata. Cum dispar fiorii iubirii din relatie, cum ii cauti in alta parte.

Leu – elogiile te dezarmeaza

Leii sunt pretentiosi, nu-i usor pentru ei sa gaseasca un partener pe masura, cu care sa-si imparta viata. Insa cand e vorba de indragosteala, lucrurile sunt simple: cateva complimente bine plasate, care sa-ti flateze egoul si sa te faca sa te simti speciala sunt de-ajuns ca te imblanzeasca.

Balanta – un zambet e de-ajuns

Chiar daca esti echilibrata in toate aspectele vietii, esti in egala masura nehotarata si usor impresionata de tot ce e frumos. Daca arata bine si te face sa zambesti, te-ai si indragostit. Pana-ti gasesti barbatul vietii, faci cuceriri pe banda rulanta. Iubesti mult si-ti traiesti viata din plin!

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.