Astrologie: Ce fel de sora esti in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
17 ian. 2020

Esti o sora autoritara sau o sora de treaba? Exista multe tipuri de surori in lume, iar legatura dintre frati poate fi atat pozitiva, cat si negativa. Tu unde te incadrezi?

Berbec

Tu esti sefa, toata lumea stie acest lucru despre tine.

Ca sora, tot sefa esti. Indiferent daca esti mai mica sau mai mare, esti cea care trebuie sa fie prima in toate si sa conduci. Dar, pe langa asta, iti pasa profund de fratii tai, iar familia este totul pentru tine. Cand esti cu ei, esti mereu grijulie, iar cand esti plecata, te gandesti mereu la ei si speri sa se descurce bine.

Taur

Esti o sora foarte responsabila si practica.

Ori de cate ori fratii tai se gandesc sa faca ceva nebunesc, esti acolo pentru a le spune sa fie destepti si sa ramana in siguranta. De asemenea, esti cea la care fratii tai vin pentru sfaturi sau ajutor pentru ca stiu ca ai mereu ceva util de spus. Esti si foarte iubitoare. Ai atat de multa dragoste in inima, incat ii invalui pe cei dragi cu imbratisari, dar iti place si sa ii tachinezi. Iti pasa foarte mult de fratii sau surorile tale si, chiar si atunci cand nu le-o spui sau arati, ei stiu.

Gemeni

Toata lumea te cunoaste drept sora distractiva.

Nu iti place sa fii laudata, dar esti genul de sora care isi scoate fratii la bere sau discuta deschis despre baieti cu surorile ei. Cu siguranta esti sora cea mai cool din lume. De asemenea, poti fi destul de bagacioasa. Intotdeauna vrei sa stii ce se intampla in viata lor, iar rationamentul tau este ca meriti asta. In plus, atunci cand esti departe de ei, vrei sa te asiguri ca sunt in regula, asa ca le pui o multime de intrebari.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.