Astrologie: Ce trasatura trebuie sa aiba barbatul tau pereche

1
De Cristina Tudor
16 mart. 2019

Iata cum trebuie sa fie el ca sa nu ii rezisti!

Calitatea pe care o cauti instinctiv in fiecare barbat pe care-l intalnesti este cea care te completeaza si te implineste. Iata cum trebuie sa fie el ca sa nu ii rezisti!

Ce trebuie sa faca barbatul ideal pentru tine

Berbec – sa stie ce face

Te atrag barbatii puternici, curajosi, care stiu sa te surprinda. Omul tau trebuie sa fie strategic si persistent, sa aiba suficient tact incat sa te cucereasca si sa tina pasul cu tine.

Taur – sa fie generos

Barbatul tau perfect trebuie sa stie sa te protejeze, sa te rasfete si sa isi permita sa nu-ti refuze niciunul din lucrurile de care ai nevoie ca sa te simti confortabil, sufleteste si material.

Gemeni – sa te faca sa razi

Un barbat care te cucereste cu inteligenta lui, dar si cu simtul umorului este cel in fata caruia lasi garda jos. Daca ai ce discuta cu el si nu-ti lasa timp sa te plictisesti, legatura e pecetluita!

Rac – sa fie afectuos

Nu te poti indragosti de un barbat care nu este sensibil, care nu iubeste oamenii, copiii, ideea de familie. Vrei pe cineva de moda veche, protector, care sa te curteze si sa te menajeze.

Leu – sa emane masculinitate

Barbatul-pereche al unei Leoaice trebuie sa fie sigur pe el si atragator, sa te faca mandra ca este langa tine. Si sa te iubeasca pana la cer si inapoi pur si simplu pentru ca esti tu si nimeni altcineva!

Fecioara – sa fie organizat

Barbatul potrivit tie trebuie sa fie foarte practic, atent la detalii, si sa aiba rabdare cu tine. Si mult mai ordonat si bine organizat decat majoritatea.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.