Astrologie: Cei mai atragatori 3 barbati din zodiac

1
De Cristina Tudor
19 mai 2019

Viata alaturi de ei poate fi pe cat de fermecatoare, pe atat de provocatoare.

Barbatii nascuti sub unul dintre aceste 3 semne norocoase au un vino-ncoa al lor care ii transforma in cei mai ravniti amanti ai zodiacului. Ai grija, insa, ce-ti doresti, caci viata alaturi de ei poate fi pe cat de fermecatoare, pe atat de provocatoare.

Cei mai atragatori barbati ai zodiacului

Leu

Leul este un vanator si un cuceritor care nu poate trece neobservat de reprezentantele sexului opus. Increderea si charisma il fac sa fie mereu inconjurat de oameni, apreciat, cautat, invidiat. Este vesel, interesant si foarte hotarat. Are o alura impunatoare care te face sa-ti doresti sa fii tu cea de la bratul lui. Emana masculinitate, este protector si-ti da senzatia ca poate avea grija de tine in orice situatie. Asta il face cu atat mai atragator pentru o femeie care, instinctiv, cauta stabilitate emotionala si financiara la partenerul ei. Cum barbatul Leu are o mare putere de seductie, dar si criterii stricte de selectie, este un compliment sa fii aleasa lui.

Cu cine se potriveste perfect: Balanta, Berbec, Sagetator

Ia-ti gandul de la el daca esti: Taur, Scorpion, Pesti, Fecioara

Ce defecte are si nu stii: este dominant, egocentrist, foarte posesiv, pretentios.

Leul vrea sa aiba rolul principal in relatie, iar daca nu esti foarte maleabila si dispusa la concesii, nu e pentru tine. Totodata, o femeie foarte posesiva isi pierde linistea alaturi de un Leu.

Balanta

Spre deosebire de alti barbati, curtenitori si insistenti inca de la prima intalnire, barbatul Balanta poate sa-ti para tacut si rezervat. Un gentleman desavarsit, de obicei iti atrage atentia cu bunele lui maniere, cu modul echilibrat de-a fi si de a vorbi, cu generozitatea lui, indreptata catre toti in egala masura. Sofisticat, amuzant, diplomat, arata intotdeauna impecabil si are un farmec nativ care te atrage de la distanta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Instagram/Jon Kortajarena.