Astrologie: Cele 3 zodii cu care vei avea relatii toxice

1
De Ioana Marosan
24 iul. 2019

Toate semnele zodiacale au minusurile lor. Dar unele dintre ele sunt mai periculoase din punct de vedere emotional decat altele. Cu aceste 3 zodii poti avea relatii toxice, in functie de semnul in care te-ai nascut.

Cei de la GiftedAstrology.com sustin ca atunci cand doua semne zodiacale care nu se potrivesc ajung impreuna, pot da nastere unei relatii toxice. Dar cum iti poti da seama daca tu si partenerul tau formati un cuplu toxic, conform astrogramei?

Cele 3 zodii cu care poti sa ai relatii toxice:

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

Zodiile cu care este predispus la relatii emotionale toxice: Pesti, Taur si Rac.

De ce? Pentru ca Pestii si Taurul sunt zodiile cu cel mai mare grad de toxicitate din cauza amplasarii lor langa Berbec, conform zodiacului. In general, zodiile care sunt asezate una langa alta in zodiac sunt rar compatibile. Racul, desi este amplasat la distanta fata de Berbec, are si el un potential toxic, la fel si Capricornul. Insa Racul, care tanjeste dupa atentie, poate cauza mai multe probleme decat Capricornul. Berbecul nu este obisnuit sa recunoasca nevoia de atentie a celuilalt. Capricornul este capabil sa-si poarte singur de grija, fara sa creeze senzatia ca atarna de partenerul sau. 

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Zodiile cu care este predispus la relatii toxice: Berbec, Gemeni si Leu.

De ce? Conform hartii astrologice, Berbecul si Gemenii sunt zodiile care trebuie evitate. Desi Leul si Varsatorul sunt la 3 zodii distanta, Varsatorul tinde sa fie mai relaxat si mai putin implicat decat Leul, facandu-l pe acesta din urma mai toxic pentru Taur.

Taurul este recunoscut pentru rabdare, dar Berbecul, Gemenii si Leul au nevoie de mai multa rabdare decat poate avea Taurul. Nu trebui sa uitam incapatanarea nativa a Taurului. Isi va iesi din fire, insa cu toate astea va ramane in relatie, incercand sa-si schimbe partenerul. Ceea ce e toxic.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Zodiile cu care este predispus la relatii toxice: Taur, Rac si Pesti.

De ce? Taurul si Racul sunt toxice pentru Gemeni pentru ca se situeaza in proximitatea acestuia, pe harta zodiacala. In ceea ce priveste semnele mai indepartate, aici avem Pestii si Fecioara. Fecioara poate crea probleme emotionale pentru nativul din Gemeni, dar nu la fel de mult ca Pestii. Obiceiul de a manipula pe care il au Gemenii si neputinta de a ierta a Pestilor sunt incompatibile una cu cealalta.

Gemenii pot alege felul in care isi traiesc viata, mai ales datorita dualitatii zodiei, care le permite sa se adapteze cu usurinta la oameni diferiti si situatii diferite. Dar acest lucru nu are nicio eficienta atunci cand vine vorba despre Taur, Rac si Pesti.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Zodiile cu care este predispus la relatii toxice: Gemeni, Leu si Berbec.

De ce? Primele doua pentru ca sunt dispuse in imediata apropiere a Racului, pe harta zodiacala. La distanta, cea mai mare incompatiblitate o prezinta Berbecul si Balanta, dar Berbecul va aduce un surplus de toxicitate emotionala in viata linistita a Racului.

Leu (23 iulie – 22 august)

Zodiile cu care este predispus la relatii toxice: Rac, Fecioara si Scorpion.

De ce? Racul si Fecioara inconjoara Leul pe harta zodiacala si nu-i lasa loc sa respire. La distanta, Leul se confrunta cu Scorpionul, dar si cu Taurul. Totusi, Taurul poate avea rabdare cu Leul, care este arogant si plin de sine, insa Scorpionul nu: ba mai mult, va vrea sa se razbune.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Zodiile cu care este predispus la relatii toxice: Leu, Balanta si Sagetator.

Leu si Balanta sunt toxice pentru Fecioara din cauza pozitiei pe care o ocupa pe harta astrologica. La distanta, atat Sagetatorul cat si Gemenii reprezinta un potential emotional toxic pentru Fecioara.  Sagetatorul are nevoie sa fie liber si sa hoinareasca, iar asta nu se potriveste cu felul asezat de a fi al Fecioarei.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Zodiile cu care este predispus la relatii toxice: Fecioara, Scorpion si Rac.

In cazul primelor 2 zodii, nepotrivirea este dictata de pozitionarea pe harta astrologica. Pe de alta parte, Racul, la fel ca si Capricornul, sunt daunatoare pentru Balanta. Insa este posibil ca Balanta sa aprecieze la Capricorn faptul ca este mai distant.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Zodiile cu care este predispus la relatii toxice: Balanta, Sagetator si Leu.

De ce? Nici Balanta si nici Sagetatorul nu vor intelege vreodata nevoia de dreptate a Scorpionului. Iar atunci cand este pus in fata arogantei Leului sau a pasivitatii Varsatorului, Scorpionul va dori sa-l distruga pe Leu.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Zodiile cu care este predispus la relatii toxice: Scorpion, Capricorn si Pesti.

De ce? Scorpionul si Capricornul ies automat de pe lista de optiuni. In ceea ce priveste Pestii, se stie ca acestia sunt ranchiunosi pe termen lung, iar daca faci ceva gresit, ramane gresit pe vecie. Sagetatorul nu are aceasta mentalitate. 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Zodiile cu care este predispus la relatii toxice: Sagetator, Varsator si Balanta.

De ce? Nici Sagetatorul si nici Varsatorul  nu au autocontrolul si disciplina Capricornului. In ceea ce priveste incompatibilitatea la distanta, Capricornul este mai bine aliniat din punct de vedere al eticii si ambitiilor cu Berbecul decat cu Balanta.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Zodiile cu care este predispus la relatii toxice: Pesti, Capricorn si Taur.

De ce? Pestii si Capricornul se afla in vecinatatea Varsatorului, pe harta astrologica. Taurul, la fel ca si Scorpionul, se afla la 3 semne distanta, dar Scorpionul este mai seducator si are o mare capacitate de a parea profund si vulnerabil.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Zodiile cu care este predispus la relatii toxice: Varsator, Berbec si Gemeni

De ce? Daca primele 2 se afla in jurul zodiei pe tabloul astral, in ceea ce priveste Gemenii, situatia sta astfel: Gemenii sunt mai putin rezervati si foarte manipulatori, in comparatie cu Sagetatorul, care se afla la aceeasi distanta fata de Pesti. De aceea, Pestii, o zodie creativa si delicata, dar si foarte ranchiunoasa, vor prefera Sagetatorul in locul Gemenilor.

Foto: Shutterstock.com