Astrologie. Cele 4 zodii care nu spun ce au pe suflet

1
De Ioana Marosan
14 iul. 2019

Exista oameni care nu ti-ar spune pentru nimic in lume cum se simt si ce este in mintea lor. Aceste 4 zodii nu-ti spun ce au pe suflet!

Poate ca ai un prieten care iti spune mereu ca este bine, chiar daca e evident ca e foarte tulburat. Este un mecanism de protectie pe care il foloseste chiar si atunci cand stie ca poate avea incredere totala in tine.

Iata care sunt cele 4 zodii care nu-ti spun ce au pe suflet:

Fecioara  (23 august- 22 septembrie)

Nativii din Fecioara pot sa fie foarte foarte timizi. Sunt intotdeauna foarte critici cu ei insisi, dar si cu altii, astfel ca impartasitul emotiilor se poate dovedi foarte dificil. Fecioara este foarte practica si analitica, asa ca gestionarea emotiilor poate fi foarte dificila pentru ea pentru ca poate simti ca pierde controlul. Fecioara este dedicata muncii si nu se joaca, asa ca ideea de a sta pe un scaun ca sa-si impartaseasca emotiile inseamna sa faca un mare sacrificiu.

Astrologie: Cea mai neplacuta latura a ta in functie de zodie

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta uraste sa faca fata unor confruntari. Ea evita cu disperare sa fie nevoita sa faca fata oricaror responsabilitati emotionale. Autocompatimirea are radacini adanci, deci daca ar admite ca are o problema ar insemna sa-si raneasca ego-ul. Probabil ca iti va spune de cel putin 100 de ori ca totul este in regula inainte de a admite ca este suparata. Balanta este foarte impaciuitoare si dreapta, pana in punctul in care va lasa oamenii sa o raneasca si nu-i va mai deranja niciodata.

Scorpion (23 octombrie -21 noiembrie)

Scorpionul este la fel de veninos precum ii spune si numele. Nativii din Scorpion se lupta cu gelozia, secretomania si situatiile gresit intelese, ceea ce ii face sa se inchida imediat atunci cand vine vorba sa-si impartaseasca emotiile. Scorpionul isi gaseste cu greu increderea in oameni, chiar si in cei mai apropiati.

Varsator ( 20 ianuarie – 18 februarie)

Daca exista vreo zodie care sa fuga de exprimarea emotiilor, aceea este zodia Varsatorului. Nativii din Varsator sunt in acelasi timp extrem de fierbinti si de reci. Nu stii niciodata cum se simt pana cand nu este prea tarziu si atunci nu prea mai ai cum sa indrepti lucrurile.

Cum sa te machiezi in functie de zodie

Varsatorul simte si gandeste mai profund decat oricine altcineva, dar uraste sa se exprime prin cuvinte. Cea mai grea parte este atunci cand il intrebi daca totul este in regula, iar el este furios la culme pe tine. Ai nevoie de foarte multa rabdare ca sa faci un Varsator sa se deschida. In final, va trebui sa-l accepti pentru ceea ce este.

Foto: Shutterstock.com