Astrologie: Cele mai iertatoare zodii si cele mai greu de induplecat

1
De Cristina Tudor
22 apr. 2019

Cat de usor iarta fiecare zodie in parte!

Ranchiuna pe care o porti cuiva care te-a ranit nu cunoaste limite sau alegi sa uiti repede si sa mergi mai departe? Am aflat care sunt cele mai iertatoare zodii si cele mai greu de induplecat atunci cand cineva le greseste.

Cat de repede ierti in functie de zodie

Pesti

Cei nascuti in aceasta zodie iarta mult, chiar prea mult. Ei trec cu vederea multe lucruri dureroase si gasesc circumstante atenuante chiar si cand ele nu exista. Empatici, nu pot ramane de piatra atunci cand le ceri iertare si te primesc langa ei cu sufletul deschis, pentru ca detesta suferinta si conflictul. Prea multa compasiune se poate intoarce, uneori, impotriva Pestilor.

Rac

Desi sunt sensibili si ii poti rani foarte usor, pentru ca pur si simplu nu se invata minte si au mereu incredere oarba si asteptari prea mari, pentru Raci e mai important sa te aiba aproape decat sa tina cu dintii de dreptatea lor. Si chiar daca ai argumente jalnice pentru greseala ta, ei tot prefera sa te creada si sa iti mai dau o sansa. Si inca una…

Gemeni

In cazul Gemenilor, lucrurile sunt cu dus si-ntors. Ei se razgandesc usor si uita repede greselile minore, lesne de trecut cu vederea. Insa cand e vorba de chestiuni la care tin cu adevarat, cu greu ii poti indupleca. Te vor tine mult in suspans pana cand vor lua o decizie definitiva, nu neaparat cea la care te-ai fi asteptat.

Varsator

Ierti fara prea mare tam-tam daca stii ca nu poti trai fara acea persoana si daca esti convins ca regretele ei sunt absolut sincere. Tocmai de aceea, conteaza foarte mult modul in care ti se cere iertare. Esti de parere ca viata e prea scurta ca sa suferi si sa traiesti cu remuscari, insa in functie de gravitatea greselii, deciziile tale pot fi extrem de imprevizibile.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.