Astrologie: Cum reactioneaza zodiile atunci cand sunt respinse

1
De Teodora Tirca
15 nov. 2019

Atunci cand sunt respinse, unele zodii nu mai gandesc limpede. Cand sentimentele le sunt ranite sau sunt suparate, adesea actioneaza fara sa judece.

Berbec

Nimanui nu ii place sa fie respins, dar Berbecul nu reactioneaza deloc bine atunci cand trece prin aceasta situatie.

El are tendinta de a fi foarte impulsiv. Daca a fost parasit, cel mai probabil isi va confrunta fostul partener in public in modul cel mai umilitor posibil. El tinde sa fie oarecum insensibil fata de sentimentele celorlalti, mai ales daca a fost ranit.

Taur

Taurul ia prea personal respingerea, chiar si atunci cand nu e deloc personal.

Respingerea are un efect puternic asupra lui si are tendinta de a se trata singur. S-ar putea sa bea prea mult, sa consume alimente nesanatoase si in cantitati mari, orice astfel de exemple care crede ca l-ar putea face sa uite. Daca Taurul se simte prea rau, poate deveni complet nemotivat si lenes, ramanand acasa si plangandu-si de mila.

Gemeni

De obicei, Gemenii nu sunt atat de deranjati ca sunt respini si cred ca cine i-a respins este un idiot, cel putin asta e imaginea pe care vor sa o proiecteze.

Cu toate acestea, e clar ca ei sunt afectati ca sunt lasati pe margine, ajungand uneori la confruntari verbale sau provocand tot felul de drame.

Rac

Daca e parasit, Racul va continua sa ii dea mesaje si sa isi sune fostul partener, in speranta ca ii va reaminti ce persoana incredibila este.

Racul poate fi pesimist si daca partenerul sau nu se va impaca cu el, va deveni excesiv de sensibil si va incepe sa-si imagineze tot felul de lucruri care au fost facute impotriva lui fara nicio dovada ca acestea s-au intamplat.

Leu

Respingerea este un termen necunoscut pentru un Leu, semnul zodiacal obisnuit sa obtina mereu ceea ce isi doreste.

Daca Leul ar putea privi respingerea ca pe o lectie, atunci ar putea invata multe din aceasta experienta. Cu toate acestea, daca nu va putea vedea beneficiile respingerii, el va deveni imbufnat si poate actiona intr-un mod pasiv-agresiv refuzand sa recunoasca ca e ranit.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.