Astrologie: Cum recunosti fiecare zodie

1
De Cristina Tudor
13 mart. 2019

Caracteristicile particulare ale fiecarei zodii!

Trasaturile de personalitate ale fiecarei persoane ii dau de gol semnul zodiacal mai ceva decat insasi data nasterii. Te provocam (si te ghidam) sa ghicesti zodiile celor pe care-i intalnesti in functie de felul lor de-a fi.

Semnele de Foc au o natura instabila, exploziva, plina de energie, sunt foarte entuziaste si se lasa calauzite de primul impuls, reusind, de cele mai multe ori, sa-si faca drum oriunde isi doresc sa ajunga.

Semnele de Apa sunt sensibile, calme, emotive, loiale, introvertite, motiv pentru care trec usor de la o stare la alta; foarte romantice in relatiile de cuplu, intuitive, cu o imaginatie fara limite.

Semnele de Pamant sunt calme, practice, disciplinate, muncitoare, capabile sa-si asume responsabilitati si sa le duca la bun sfarsit, selective cu oamenii pe care-i accepta in jur, prudente.

Semnele de Aer sunt ganditoare, dominate de latura intelectuala, comunicative si foarte curioase, deschise; se adapteaza din mers la orice situatie, dar se plictisesc usor.

Acum ca stim care sunt caracteristicile generale ale semnelor de Foc, Apa, Pamant si Aer, sa vedem si caracteristicile particulare ale fiecarei zodii, cele pe care e imposibil sa nu le remarci dupa cateva intalniri!

Caracteristiciile fiecarei zodii in parte

Berbec

Incapatanati, impulsivi, sunt atrasi de actiuni incitante; sinceri, copilarosi din fire si nerabdatori, nu stiu sa accepte un refuz, nu se lasa pana nu-si impun punctul de vedere si vor, daca se poate, sa primeasca toata atentia din lume.

Taur

Perseveranta si stabilitatea, insotite de o fire cam indaratnica sunt printre trasaturile lor definitorii; foarte practici, cauta confortul material si muncesc mult ca sa-l obtina. Rabdatori si politicosi, stiu sa se poarte in orice situatie.

Gemeni

Istetimea ii scoate din multime, nu exista context in care sa nu poata purta o conversatie interesanta sau sa nu faca o gluma buna; sunt niste curiosi si cuceritori iremediabili, le place sa se joace cu cuvintele si cu mintea ta; in acelasi timp, sunt prieteni devotati.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.