Astrologie: Cum stai cu banii in luna decembrie, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
30 nov. 2019

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru luna decembrie pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec

Nu vor exista mari modificari ale situatiei tale financiare in aceasta luna.

Cu toate ca vei avea parte de mai multe cheltuieli, si castigurile vor fi mai mari in ultima jumatate de decembrie. Perioada cadourilor te umple de energie pozitiva, asa ca nu iti strica starea de spirit calculand-ti fiecare banut!

Taur

Primele zile de decembrie nu incep promitator, dar situatia ta profesionala si financiara va cunoaste o imbunatatire simtitoare de la jumatatea lunii incolo.

Astrele te sfatuiesc sa te implici in proiecte noi si sa nu ratezi oportunitatile care iti ies in cale, indiferent de activitatea pe care esti concentrat in acel moment.

Gemeni

Luna decembrie vine cu schimbari pozitive pentru tine.

Ai toate sansele sa primesti oferte tentante de munca sau sa fii platita mai bine decat ceri. Cu toate acestea, pentru a avea succes, trebuie sa actionezi corect si sa nu incerci sa evoluezi pe spatele altcuiva.

Rac

Luna decembrie va veni cu lectii importante pentru tine.

Este indicat sa inveti din ele, in special daca este vorba despre bani. Sunt favorizate afacerile sau proiectele colective, pentru ca doar asa vei reusi sa evoluezi intr-un timp scurt. Vei gasi solutii pentru a-ti imbunatati situatia financiara, chiar daca asta prespune schimbari majore.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.