Astrologie: Cum stai cu dragostea in ianuarie

1
De Cristina Tudor
3 ian. 2019

In privinta relatiilor de iubire, evenimentul care cantareste cel mai mult la inceput de 2019, pe langa cele doua eclipse, de Soare si de Luna, este intrarea planetei iubirii, Venus, in semnul Sagetatorului, la data de 7 ianuarie, alaturi de Jupiter.

Aduce experiente spectaculoase si pasiuni fulgeratoare, manifestandu-se prin dorinta de a trai intens, de a ne face ordine in suflet si in viata. Libertatea si fericirea sunt miza lunii ianuarie, pentru care luptam cu ardoare, mobilizati de prezenta lui Marte in Berbec. E o perioada in care ne asteapta schimbari: relatiile de fatada, lipsite de speranta pentru viitor, se pot destrama, in vreme ce iubirile care ne aduc bucurie autentica se vor consolida. Fii tu insati, traieste din plin si mergi incotro te poarta inima!

Berbec

Ai multa energie si vrei sa se intample totul cat ai bate din palme, de aici o stare de nervozitate si irascibilitate ori de cate ori trebuie sa astepti. Partenerul de cuplu face tot ce poate ca sa tina pasul cu tine si-ti preia din responsabilitati, in special din cele financiare – apreciaza-i rabdarea si multumeste-i, in loc sa-l certi din te miri ce! E un moment prielnic pentru bilanturi in privinta vietii sentimentale si pentru un inceput cu dreptul. Pentru cei indragostiti, in jur de 6 ianuarie se ridica toate barierele din calea iubirii. Profita de clipele frumoase si nu uita ca graba strica tot! Este posibil, tot in prima luna din an, sa fii nevoita sa intervii in apararea unei persoane dragi.

Taur

Ti-e greu sa te aduni la inceput de 2019, dar te bucuri de sustinerea partenerului, emotional si material. Totusi, pentru unii Tauri se pot ivi situatii sentimentale dificile, conflictuale, in care li se cere cont cu privire la anumite greseli din trecut. Singura sau nu, cineva te poate invita intr-o calatorie neobisnuita – inainte sa alegi, cantareste bine ce simti si ce-ti doresti de la aceasta experienta. In ultima parte a lunii apar sanse de a-ti implini un vis mai vechi, legat de barbatul iubit, de locuinta voastra sau de familie. Nu te pierde cu firea si traieste momentul!

Gemeni

Incepi anul plutind pe norisori roz. Eclipsa din data de 6 iti deschide calea catre resurse sufletesti nebanuite si te ajuta sa consolidezi relatiile care conteaza cu adevarat pentru fericirea ta. Daca iubesti in secret pe cineva, primesti semnale favorabile care te fac sa chicotesti cu gandul la ce va urma. Dovezile de dragoste nu lipsesc si te inveselesc, iar pasiunea e la ea acasa in dormitorul tau. Ai si momente de teama, de angoasa chiar, daca ti se cere sa faci promisiuni sau sa-ti iei angajamente. Petrece mai mult timp cu cei dragi si astfel vei invata sa apreciezi ceea ce ai.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.