Astrologie: Cum te porti cand boala iti da tarcoale in functie de zodie

1
De Teodora Tirca
21 sept. 2018

Cum se comporta fiecare zodie in parte atunci cand se imbolnaveste.

Pe unii o raceala banala ii tintuieste la pat o saptamana, altii se duc la birou si cu febra 40. Tu cum te porti cand mici simptome de boala iti dau tarcoale?

Ce faci cand te imbolnavesti in functie de zodie

Berbec – tu, bolnava? nu!

Si cand esti cu un picior in groapa, te bati cu pumnul in piept ca mergi si la serviciu, si la sedinta cu parintii, ba chiar ai sta si la sala de forta vreo doua ore, ca sa demonstrezi ca nu te dovedeste pe tine vreo boala. Ai nevoie de cineva care sa te ia de mana, sa te duca in dormitor, sa-ti dea medicamentele si un ceai fierbinte si te inchida in casa.

Taur – totul trece cu o mancare buna

Daca esti Taur, nu obisnuiesti sa faci din tantar, armasar, insa iti place sa te rasfeti. Mai ales cand fizic nu esti nici pe departe in cea mai buna forma, simti nevoia sa te recompensezi si apelezi la trucurile care-ti imbunatatesc starea de spirit instant. O supa buna de casa, friptura preferata, un pahar de whisky si… de la capat!

Gemeni – mergi la doctor maine

Esti convinsa ca-ti trece in 7 zile cu medicamente si intr-o saptamana fara, asa ca amani vizita la medic cat de mult poti. Intre timp, citesti toate cartile si articolele medicale despre simptomele tale, incat ai putea sa faci o lucrare de doctorat despre asta. Pana te hotarasti sa te programezi la medic, probabil nici nu mai e nevoie.

Rac – vrei sa fii lasata in pace

Tu ai grija de toti ai casei, chiar si cand sunt sanatosi tun. Daca nu primesti de la ei toata atentia pe care stii ca o meriti cand ti-e rau, te inchizi in carapace si nu mai vorbesti cu nimeni. Te oblojesti cum stii tu mai bine si faci in asa fel incat sa fie si mancarea gatita, si casa luna. Asta nu inseamna ca nu tanjesti dupa ajutor, doar ca esti prea orgolioasa ca sa-l ceri.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com