Astrologie: Cum te schimba iubirea in functie de zodie

1
De Cristina Tudor
27 mart. 2019

Tu cum te schimbi cand iubesti, in functie de zodia ta?

Se spune ca dragostea e oarba, ca te face naiv, gelos sau prea copilaros, ca te transforma intr-o alta versiune a ta, mai buna, mai ingaduitoare sau mai sensibila. Tu cum te schimbi cand iubesti, in functie de zodia ta?

Cum se schimba fiecare zodie atunci cand iubeste

Berbec

Poti recunoaste de la o posta un Berbec indragostit. Ba chiar si singur se mira de modul hilar in care se poarta cand iubeste. Isi schimba tot programul ca sa vada omul drag pentru o clipa, ii iese in cale pe nepusa masa, se fastaceste, ii cauta cu tot dinadinsul privirea, atingerile. Un Berbec isi va folosi toate armele si toata energia ca sa te cucereasca. Devine nerabdator, pasional, dar si posesiv si mult mai tandru decat il credeai capabil. Adorabil si insistent, tine cu tot dinadinsul sa te surprinda, sa te lase fara cuvinte. Si chiar daca nu recunosti, Berbecule, iubirea te poate lasa fara aparare, chiar si pe tine…

Taur

Un Taur indragostit are intotdeauna un plan de bataie. Este una dintre cele mai perseverente zodii si va alege mereu drumul clasic, batatorit, catre inima celui iubit. Cine romantice, cadouri, niciun efort si nicio investitie nu este prea mare de dragul persoanei care va deveni cel mai important punct de reper si de sprijin, o constanta si o prioritate pentru Taur. Asa ca, atunci cand simti ca ti-ai intalnit jumatatea, te adaptezi cu bucurie si nu te deranjeaza sa-ti schimbi rutina, locuinta, meniul doar ca sa fiti impreuna – lucruri pe care altfel le-ai refuza cu incapatanare.

Gemeni

Un Geaman care iubeste va vorbi ore in sir cu si despre subiectul adoratiei sale, fara sa se plictiseasca si fara sa-i dispara sclipirea din privire. Oricat ai fi fost de indecis, de instabil inainte, acum ii surprinzi pe toti cu faptul ca o singura persoana iti ocupa toate gandurile si iti acapareaza toata atentia.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.