Astrologie: 7 cupluri perfecte in zodiacul chinezesc

compatibilitate zodii varsator
1
De Cristina Tudor
9 feb. 2019

Cele mai puternice compatibilitati conform zodiacului chinezesc.

Daca tu si partenerul tau formati unul dintre aceste cupluri, inseamna ca va bucurati de una dintre cele mai puternice compatibilitati si de toate sansele de a avea o viata fericita impreuna, conform zodiacului chinezesc.

Cele mai compatibile zodii in horoscopul chinezesc

Sobolan si Maimuta

Aceste doua zodii isi inteleg dorintele fara prea multe cuvinte. Atractia dintre ele se manifesta atat pe plan fizic, cat si emotional, ceea ce le asigura o convietuire armonioasa. In plus, amandoi sunt foarte practici si isi doresc aceleasi lucruri simple: un camin confortabil si un partener intelegator, care sa le dea sens vietii. Cu cat trece timpul, atasamentul lor creste.

Tigru si Caine

Tigrul este foarte pasional si traieste intens orice moment, in vreme ce Cainele este una dintre zodiile cele mai atasate si fidele, capabile sa il tempereze si sa il completeze. Daca se au unul pe altul, niciun obstacol nu e greu de trecut. Au o relatie apropiata si calda, iar la nevoie, impreuna pot muta si muntii.

Sarpe si Capra

Cei doi sunt, inainte de toate, cei mai buni prieteni. Isi impartasesc temerile, bucuriile, planurile si isi vor oferi mereu sustinere neconditionata. Au aceleasi dorinte si idealuri in viata si se echilibreaza reciproc. Devin dependenti unul de altul si acesta este secretul relatiei lor. In plus, sunt foarte compatibili pe plan sexual, iar Capra va cadea in mrejele Sarpelui inca de la primele intalniri.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.