Astrologie: De ce nu v-ati casatorit inca in functie de zodia lui

1
De Cristina Tudor
15 iun. 2019

Motivul pentru care inca sta pe ganduri in ceea ce priveste casatoria, in functie de zodie.

Sunteti impreuna de suficienta vreme incat sa faceti urmatorul pas, si totusi lucrurile nu par sa se indrepte incotro iti doresti, adica spre altar. Motivul pentru care inca sta pe ganduri tine de cat de bine merge relatia voastra, dar si de zodia lui.

Barbatii zodiei si casatoria

Berbec

Atunci cand vrea ceva, un Berbec o spune pe sleau, nu te ia pe ocolite. Daca n-a adus inca vorba de casatorie, pur si simplu nu se afla pe lista lui de prioritati. Nu inseamna ca nu te iubeste, inseamna ca ii e bine asa cum e. Nu insista, caci Berbecul nu face niciodata compromisuri.

Taur

Taurii sunt foarte devotati, seriosi, protectori. Daca iti ofera tot ce ti-ai putea dori si totusi nu te cere in casatorie, este pentru ca se teme de schimbare, iar toata agitatia si investitiile pe care le presupune o nunta il dezarmeaza, cel putin deocamdata.

Gemeni

Se stie ca Gemenii pot fi pe cat de curtenitori, pe atat de indecisi. Se tem de blazare mai mult decat de orice. Cel mai probabil ti-a spus de la bun inceput parerea lui despre casatorie, care nu e cea mai buna, dar daca te iubeste cu adevarat si ii demonstrezi ca viata cu tine nu e o inchisoare, cu timpul si-o va schimba.

Rac

Pentru Raci, nimic nu este mai important decat familia. Foarte sensibil si empatic, barbatul Rac poate ezita sa te ceara in casatorie daca are impresia ca tu nu iti doresti cu adevarat asta, de teama unui refuz sau a unui esec pe termen lung. Altfel, ati avea deja si cativa copii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.