Astrologie: Eclipsa din 26 decembrie, darul de Craciun al astrelor

1
De Cristina Tudor
24 dec. 2019

Eclipsa inelara de Soare in Capricorn din 26 decembrie este un eveniment astral norocos, ale carui efecte vor fi resimtite intr-un mod pozitiv de toata lumea.

Vizibila din anumite zone de pe glob sub forma unui inel de foc, de unde-i vine si numele, eclipsa inelara de Soare este un eveniment de bun augur, urmat de o perioada plina de farmec si noroc, care ne aduce sansa unor schimbari majore, benefice pe termen lung. Putem avea parte de inceputuri promitatoare, surprinzatoare sau putem concretiza acum demersuri pe care le-am inceput in prima parte a anului sau chiar cu mai multa vreme in urma.

Ajuta mult si contextul in care se petrece aceasta eclipsa: beneficiaza de bunavointa lui Jupiter, prezent in Capricorn, iar Luna Noua in Capricorn din 26 decembrie are darul de a amplifica dorinta noastra de innoire, de renastere, de evolutie. Daca aveam planuri sau visuri abandonate, amanate, acum gasim noi cai si ajutoare pentru a le indeplini. Angajamentele, eforturile si munca din aceste zile vor fi recompensate pe deplin.

Cei singuri pot intalni pe cineva, starea de sanatate si cea sufleteasca se imbunatatesc, suntem mai optimisti, mai energici, mai hotarati.

Pentru ca se petrece intr-o zodie stabila, responsabila, practica, poti lua decizii cu mintea limpede, cu seriozitate si luciditate.

Mai ales cei nascuti sub semnul Capricornului vor avea parte de de evenimente extraordinare, uimitoare, total neasteptate, dar nu numai ei se bucura de aceste influente.

Poti profita indiferent de zodia ta!

Cum te afecteaza eclipsa inelara de soare in functie de zodie

Berbec

Invitatiile si propunerile personale sau profesionale pe care le primesti in ultimele zile din an trebuie sa-ti capteze interesul, pentru ca le poti fructifica nesperat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.