Astrologie: Gesturi pe care zodiile de aer le adora intr-o relatie

1
De Cristina Tudor
16 oct. 2019

Aceste zodii iubesc noutatea, varietatea, aventura si sunt mai independente decat iti imaginezi.

Daca esti cu cineva nascut intr-o zodie de aer, nicio zi nu va semana cu alta. Aceste zodii iubesc noutatea, varietatea, aventura si sunt mai independente decat iti imaginezi. Insa cu atitudinea potrivita, poti face un Geaman, o Balanta sau un Varsator sa se topeasca de dragul tau. Iata cum!

Gesturi pe care zodiile de aer si le doresc intr-o relatie

Sustine-le. Mai ales in public

Orice nebunie i-ar trece prin minte, cineva nascut intr-o zodie de aer asteapta reactia ta pozitiva si entuziasta ca pe o nota de zece la un examen important. Are nevoie sa fii alaturi de el, sa-i sustii ideile, proiectele si planurile, asta indiferent ca are dreptate sau nu. Chiar daca nu sunt printre cele mai usor impresionabile zodii si nici nu cauta aprobarea cuiva pentru a actiona, totusi pe un astfel de nativ il dezamagesc situatiile in care nu-ti smulge o apreciere: ii place sa fie admirat, laudat. Cu cat il faci sa se simta mai special, cu atat mai bine pentru tine si pentru relatia voastra.

Ajuta-le sa se relaxeze

Viata celor nascuti intr-un semn de aer este mereu o-ntreaga agitatie si nebunie. Chiar daca par volubili si zambitori, ei traiesc des momente de incertitudine, de anxietate, in care simt ca n-au cum s-o scoata la capat. In toate aceste momente, fii linistea si pacea jumatatii tale de aer. Spune-i ca iti faci griji atunci cand el nu e in apele lui si asigura-l permanent ca-l iubesti.

Lasa-le sa… doarma

Zodiile de aer nu au un program foarte bine organizat. Nu de putine ori se intampla sa piarda noptile pentru ca tocmai atunci au mai multa inspiratie, chef de munca sau de distractie. Cu toate astea, pentru ele somnul e sfant si au nevoie sa recupereze fiecare noapte alba, fiecare minut nedormit.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.