Astrologie: Gesturi pe care zodiile de apa le adora intr-o relatie

1
De Cristina Tudor
18 oct. 2019

Iata ce ai de facut daca iubesti pe cineva nascut intr-unul dintre aceste semne!

Rac, Scorpion, Pesti sunt zodiile cele mai sensibile, profunde si pasionale. Ele percep dragostea intens, cu tot sufletul si din toata fiinta. Sunt foarte afectuoase, empatice si extrem de receptive la gesturile tale, asa ca iata ce ai de facut daca iubesti pe cineva nascut intr-unul dintre aceste semne!

Ce isi doresc zodiile de apa sa primeasca intr-o relatie

Imbratiseaza-l des

Zodiile de apa sunt dependente emotional de omul iubit, dar nesigure si tematoare. Pentru ele nu este usor sa se abandoneze cuiva, sa aiba incredere deplina, sa se simta realmente in siguranta din punct de vedere sentimental alaturi de cineva. Cu un singur gest le poti lumina ziua sau le poti aduce intr-o stare de tristete profunda. Au nevoie sa li se confirme iar si iar ca sunt iubiti din toata inima, iar o imbratisare stransa valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. Mai ales atunci cand il vezi pe iubitul tau Rac, Scorpion sau Peste tacut ori nesigur pe el, tine-l strans in brate si spune-i ca-l iubesti. Astfel ii dai putere. Ajuta-l sa se simta „acasa“ cu tine.

Fa-ti timp pentru voi doi

Oricat ar fi de aglomerat programul tau intr-o astfel de zi, in ochii lor nimic nu justifica lipsa afectiunii. Zodiile de apa sunt usor de ranit si nu trec usor peste momentele in care se simt date la o parte. Nu le este de ajuns un „te iubesc“ superficial, spus in graba. Decat asa, mai bine deloc. Au nevoie de tandrete, de timp petrecut impreuna. Macar cinci minute in care sa nu faceti nimic, doar sa va tineti in brate sau de mana.

Spune-i ca esti toata a lui

Zodiile de apa sunt foarte posesive si nici nu concep posibilitatea infidelitatii. Cand iubesc, nu ar ezita sa puna stapanire pe gandurile, pe emotiile, pe aerul pe care il respiri, daca ar sta in puterea lor sa faca asta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.