Astrologie: 3 lectii de viata pentru fiecare zodie in 2019

1
De Cristina Tudor
17 dec. 2018

Ce vei invata, in functie de zodie, in 2019!

Fiecare an vine cu experiente diferite si cu lectii de care ai nevoie ca sa evoluezi. Iata cateva din lucrurile pe care le vei invata in 2019!

Lectii de viata pentru zodii in 2019
Berbec

Un strop de rabdare conteaza – daca nu dai suficient timp lucrurilor pe care ti le doresti, risti sa renunti cand esti la doar un pas de implinirea visului tau.

Mai multa tandrete iti poate schimba viata – Berbecii nu sunt cele mai romantice persoane din lume, totusi 2019 e un an in care nu trebuie sa-ti neglijezi partenerul de cuplu. Fa-ti mai mult timp pentru el si arata-i ca-l iubesti, altfel lucrurile se pot raci iremediabil intre voi.

Fii mai cumpatata! – in 2019 trebuie sa te organizezi mai bine, sa te implici in mai putine proiecte si sa nu le lasi neterminate.

Taur

Sinceritatea este raspunsul – una din lectiile anului 2019 este aceea ca adevarul e intotdeauna calea cea mai sigura catre fericire. Nu te teme sa spui si sa arati ceea ce simti.

Nimic nu e mai important decat confortul emotional – cand cariera si banii iti consuma tot timpul, inevitabil ajungi sa neglijezi ceva sau pe cineva. Alege cu grija lucrurile care conteaza cu adevarat!

Schimbarile sunt necesare – din cand in cand, e bine sa incerci ceva nou si, mai ales, sa-ti asumi riscuri, sa lasi in urma obiceiuri, obiecte, diete care nu-ti sunt de folos.

Gemeni

Trebuie sa-ti clarifici sentimentele – Cata vreme nu stii ce simti, nu ai idee in ce directie s-o apuci. Evalueaza-ti relatiile de prietenie, de cuplu, de familie. Doar astfel poti sa-ti faci ordine in viata.

Fara compromis nu se poate – cand lucrurile se complica, tu obisnuiesti sa te retragi. Totusi, in 2019, anumiti oameni sau anumite situatii par sa merite efortul. Trateaza cum esti tratata si lupta, macar de data asta!

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com