Astrologie: 7 lucruri pe care nu le stiai despre zodia Pesti

1
De Cristina Tudor
22 feb. 2020

Ce lucruri trebuie sa stii despre acest semn zodiacal ca sa-l intelegi.

Cine s-a nascut in acest semn zodiacal este dual, sovaielnic, sensibil, dar si indragostit de oameni, generos si foarte creativ. Iata ce alte lucruri trebuie sa stii despre el ca sa-l intelegi.

Caracteristici ale zodiei Pesti

1. Intuieste totul

Daca te-ai nascut in semnul zodiacal al Pestilor, ai un dar special cu care ii surprinzi mereu pe cei dragi simtind, aproape fara sa-ti spuna o vorba, ce e in mintea si sufletul lor. Nu rareori Pestii au presimtiri, chiar premonitii, prin intermediul viselor si nu numai, dar mai mult de atat, percep cu usurinta emotiile umane, fiind extrem de receptivi la toate undele pe care i le transmiti.

2. Viseaza sa salveze lumea

Pestii veritabili se neglijeaza pe ei insisi pentru a le fi bine altora. Simt o nevoie puternica de a ajuta, de a pune capat suferintei tuturor, de a aduce bucurie, vindecare. Trebuie sa fii langa el si sa-l tragi de maneca, sa-i amintesti sa aiba grija si de propria persoana, nu doar de ceilalti, altfel generozitatea ii scapa de sub control si se poate intoarce impotriva lui.

3. Este cel mai romantic din zodiac

Chiar daca au o senzualitate profunda si sunt in cautarea celor mai intense experiente intime, sexul este pentru Pesti o traire profunda, mai presus de fizic. Au insa si momente in care nu-si doresc decat sa fie singuri, si pe acelea trebuie sa le respecti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.